Inntar Hotel Central

Lykkelig hotellsjef, John Tømte (t.v) og svært tilfreds president 2. bass Lange etter at avtalen ble underskrevet.

Elverum Mannskor har inngått avtale med Scandic-kjeden og vil etablere Hotel Central i Elverum som sitt faste tilholdssted. – En avtale vi har jobbet med en tid, jeg er både stolt og glad for at de siste detaljene nå er på plass. På mange måter har vi med denne avtalen rykket opp en divisjon, sier president 2. bass Lange.

Med stadig flere medlemmer og et høyere kunstnerisk nivå har kravene til øvingslokaler med bekvemmeligheter og ikke minst muligheter for tilleggstjenester vært økende. Med en stadig mer omfattende og profesjonalisert virksomhet er også behovet for et fast tilholdssted økende. 

– Ikke noe galt sagt om skoler og kantiner som øvingslokaler. Det matcher godt behovet for mange kor, men vi er på så mange måter forbi det stadiet. Derfor har vi jobbet med å finne et fast tilholdssted med kunstnerisk tilfredsstillende lokaler som også i tillegg besitter diverse fasiliteter vi etter hvert har fått behov for. Denne har vi funnet, sa en sliten, men svært fornøyd president etter at avtalen var signert fredag ettermiddag.

Som eneste organ innen den internasjonale korpressen, har Burgunder-Nytt fått innsyn i deler av den omfattende avtalen. Det gjelder den innledende delen der avtalens bakgrunn og intensjoner er trukket opp. Avtalens mål er å åpne for at hotellet og mannskoret i fremtiden får gjensidig glede av hverandre. I et av avtalens kjernepunkter heter det blant annet:

«Elverum Mannskor med sin kulturelle, kunstneriske og historiske merkevare og sine mange markedsføringskanaler, vil gi aktivitet og oppmerksomhet rundt hotellet. Hotellet med sine lokaliteter og muligheter vil øke korets bekvemmeligheter og muligheter for å dele mannskorsang med flere. Begge parter ser på denne avtalen som et første skritt på vegen til et utvidet og matnyttig samarbeid for begge parter».

De forretningsmessige og økonomiske delene av avtalen er av helt naturlige korpolitiske og korstrategiske årsaker unntatt for offentligheten, men president 2. bass Lange sier at avtalen er bygget på det kjente og mye brukte noko-for-noko-prinsippet. Altså at partene både gir og får.

– Det har videre vært viktig for oss å finne en samarbeidspartner som står for noe av det samme som oss, med lik filosofi og matchende visjoner og mål. Mye handler om å trekke sammen for fellesskapets beste. Hotellkjedens mål er å skape enestående opplevelser for sine kunder. Ikke helt ulik vår visjon; å være grensesprengende, sier den svært presise og overmåtelig populære og folkekjære president 2. bass Lange.

Han legger til at det høyt dekorerte koret med den korpolitisk oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen har jobbet lenge og sjekket grundig før framstøtet ble gjort mot sentrumshotellet i Elverum, Scandic Central Elverum. Koret benyttet for eksempel søsterhotellet, Scandic Continental når de besøkte Stockholm sist. Således fikk koret erfaringer, gode erfaringer, med Scandic-kjeden.

Og som den svært etterettelige, kritiske og presseetisk sterke organet som Burgunder-Nytt jo er, har vi faktasjekket presidentens påstand. Scandic-kjeden har som visjon å være en nordisk hotellvirksomhet i verdensklasse der å skape enestående opplevelser for gjestene. Hotellkjeden med sine nærmere 300 hoteller i seks ulike land har følgende i sin «Visjon & Mission»:

«Oavsett vilka de är, hur de klär sig, var de kommer ifrån eller vart de är på väg, kliver vi upp ur sängen på morgonen för att skapa en riktigt bra hotellupplevelse för var och en – från stunden då våra gäster först kommer att tänka på oss tills att de checkar ut och berättar om oss för sina vänner».

Denne visjonen kunne, med få endringer, vært Elverum Mannskors. Presidentens påstand kan derfor stemples med «faktisk helt sant».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.