Kong Harald 75 år

2012
02.21

Fikk  ”Absolute Burgunder vol.II”

Kong Harald har vist flere ganger at han trives med det burgunderrøde. Her fra åpningen av OL i München i 1972.

Kong Harald mottok i dag brev og gave fra Elverum Mannskor på sin 75-årsdag. Presidentskapet i koret mener at monarki og mannskorsang har vært viktig i utviklingen av det norske demokratiet.

– Jeg regner med at de fleste kor av en viss størrelse og betydning har tenkt det samme som oss og sendt kong Harald sin siste CD-utgivelse i forbindelse med monarkens 75-årsdag. Slik sett er det ikke sikkert at han har rukket å høre CDen ”Absolute Burgunder vol.II” ennå. Men vi håper han setter pris på den, sier den glassklare 1.tenoren og presidenten for det høyt dekorerte og fortsatt svært CD-aktuelle mannskoret med de velsittende og helt tydelig skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, den empatisk velutviklede og svært kameratslig innstilte Einar Mellum i en kommentar etter at det ble kjent at koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den mer lokalt aksepterte klangen hadde sendt kong Harald en oppmerksomhet på den store dagen.

i

Kong Harald trivdes godt med de burgunderrøde mannskorambassadørene fra Elverum Mannskor i april 2008.

Beklager lekkasje
I gratulasjonsskrivet, som Burgunder-Nytt har fått tilgang til, ønskes HMK Harald til lykke med den store dagen og presidenten benytter anledningen til å takke for sist. Videre skriver koret at de er til kongens disposisjon for orientering om den omfattende virksomheten eller for lettere mannskorsang eller annet, dersom noe slik skulle være ønskelig.
– Det er ikke heldig at dette dokumentet har havnet i pressens hender så tidlig. Det ble sendt i går og det er et personlig brev. Selv om innholdet godt tåler dagens lys, er det trist at budskapet når offentligheten først, sier visepresidenten med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring, samt generalsekretær i korets blytunge kunstneriske utvalg. 2.tenor Gunnar Østmoe. Mannen,med den mer spesielle barten enn stemmen, sier videre at han ser alvorlig på lekkasjen og vurderer fra nå av å merke dokumenter slik at lekkasjer kan spores opp elektronisk. HER ER BREVET

Kongelig farge
Merkevarebyggeren er imidlertid rask med å slå fast at lekkasjen på ingen måte slår skygger over begivenheten. At kulturambassadørene og de offisielle og i realiteten eneste leverandørene av ”Elverumssangen” ønsket å hylle kong Harald på hans store dag med noen enkle ord og en CD-innspilling, er tross alt det viktigste.
– Vi har sunget for dagens jubilant, kong Harald, og slik sett føler vi en viss nærhet. Vi mener det er viktig å bruke slike anledninger til å vise at man setter pris på hverandre. Burgunderrødt har i tillegg det litt kongelige skjæret over seg og er mye benyttet i de kretser. På mange måter kan vi nok si at fargen knytter oss sammen, sier en godt opplagt og uvanlig tydelige og presist formulert 1.tenor og president, Einar Mellum som avlutter med det legendariske HIPP-HIPP – HURRA, HURRA, HURRA!

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera