Konstitusjonen

2012
02.15

Sikrer stødig kurs

Så er spenningen utløst; presidentskapet i Elverum Mannskor har konstituert seg. Små endringer skaper stor tilfredshet. Stø kurs er sikret for de innovative tradisjonsbærerne med de heftige korjakkene.

Lokalavisen Østlendingen rettet opp glippen på en strålende måte.

Toppledelsen i det høyt dekorerte koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen, den mer lokalt aksepterte klangen og den nasjonalt meget omtalte triple bunnlinjetenkningen, de offisielle og nærmest eneste leverandørene av ”Elverumssangen” og de kongelige hoffleverandørene av ”Gamle Norge”, det på mange og stadig flere måter veldige Elverum Mannskor har avholdt konstituerende møte. Det var i forkant ikke varslet større endringer i sammensetningen av det meget eksklusive og uvanlig attraktive kompetansesenteret som jo presidentskapet absolutt er.

Litt kluss i media
I sin iver etter å offentliggjøre de store burgunderrøde årsmøtehendelsene, ble det litt kluss for enkelte medier. Først rykket lokalavisen Østlendingen ut med at fotballspilleren, Stabæk og A-landslagets Vegar Eggen Hedenstad, skulle være valgt inn i presidentskapet for koret med de særlig velsittende og derfor helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen. Faktum er jo at det er fotballynglingens pappa, den bunnsolide og alltid gjennomtrivelige, dog også han svært talentfulle og godt trente 1.bass Runar Hedenstad som har fått plass i presidentskapet.
– Navneforvekslingen kan ikke vårt propagandaapparat på noen som helst måte ta ansvaret for. En ren glipp fra pressens side. Vår primærinformasjon var korrekt. Når det er sagt så endte jo historien godt. Vi fikk dobbel dose oppmerksomhet, sier en lett rystet men likevel tilfreds visepresident med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring samt generalsekretær i korets blytunge kunstneriske utvalg, 2. tenoren med sin mer oppsiktsvekkende bart enn stemme, Gunnar Østmoe.

Solid presidentskap
Det har vært noen ytterst få og spake antydninger om ikke tiden i presidentskapet snart burde vært over for presidentskapsmedlem og 2.bass Gunnar “I-Fare-For-Snart-Å-Bli-Som-Silvio-Berlusconi” Hofgaard, med ansvar for arrangementer og gjennom det leder av den mye omtalte gruppen som står bak de etter hvert så skandaleomsuste vintrekningene som kalles gjennomkorrupt og serverer resultater som synes tvers gjennom bestilte hver eneste mandag kveld. Både et enstemmig årsmøte og presidentskapet ville noe annet.
– Spekulasjonene og antydningene ser jeg på som det reneste vås. Hofgaard er den beste arrangementsansvarlige et mannskor med burgunderrøde korjakker kan få og det beste er godt nok for oss, formelig fnyser presidenten, den tvers gjennom empatiske og meget musikalsk utviklede sølvstrupen og 1.tenor Einar Mellum i en kommentar. Han fortsetter med å si at nyvalgte Hedenstad går inn i sekretærfunksjonen med eget ansvar for rekruttering, 1.tenor Thomasgaard fortsetter i rollen som ”sentralbanksjef” og 2.tenor Østmoe fortsetter som visepresident med særlig ansvar for markedsføring og merkevarebygging.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera