Medierom

Elverum Mannskors omfattende virksomhet er selvsagt nær umulig å dokumentere, men på medierommet blir noen smakebiter fra forestillinger, produksjoner og andre høydepunkt samlet.

Presidentens 17.mai-tale 2020

Guttene takker for 2019, et år i burgunder

Guttene synger julen inn i den norske ambassaden i Stockholm 2018

a

Egen YouTube-kanal

Elverum Mannskor har opprettet sin egen kanal på YouTube. Du finner den her

k

Daværende kulturstatsråd gratulerte med de første 120 år i 2017

Se en smakebit fra den gedigne
jubileumskonserten.
Et fullsatt kulturhus i Elverum
fikk oppleve en magisk forestilling.
Burgunder i 120

.

Gikk til operaen 2016

Elverum Mannskors største satsing i moderne tid foregikk i Terningen arena 2016. Etter et helt år med opera var det duket for forestillingen «Helt konge å si nei». Det ble en gedigen suksess og her kan du se smakebiter fra forstillingen og ikke minst dokumentaren i to deler «Bak operaen», alt på Burgunderjakkenes egen YouTube-kanal

.

Munthert Mannskor 2010

Den trolig snart internasjonalt anerkjente versjonen av Margrethe Muntes «Lua av». Opptak fra den svært omtalte forestillingen «Munthert Mannskor» i desember 2010.

[vimeo]http://vimeo.com/17914586 [/vimeo]

Den uvanlig taktfaste og rett som det er politisk korrekte 2.tenor Per Ove Væråmoen og 2.bass og reisekoordinator direkte underlagt presidentskapet, Odd-Erling ”Birkebeineren er for kort og det er egentlig Marcialonga også” Lange gjorde stor suksess som skolebarn.

[vimeo]http://www.vimeo.com/17915077[/vimeo]

 

Absolute Burgunder vol.1 2008

Noen smakebiter fra den kritikerroste og mye påkostede CD-utgivelsen «Absolute Burgunder vol.1». Her bidro våre kunstneriske venner Kaia Huuse, Geir Inge Lotsberg, Rein Alexander og ikke minst Ungdomssymfonikerne. Første sporet er «Elverumssangen» nummer to er «Fattig Bonddreng» og siste spor er «Naar Fjordene Blaaner»

Elverumssangen

Fattig bonddreng

Naar fjordene blaaner

d

«Absolute Burgunder vol.2» 2011

En smakebit fra den svært etterlengtede CD-produksjonen som inneholder 11 Margtehe Munthe-låter samt bonusspor med Ole Paus. CDen ble lansert 11.11.11.

Geitrams

.

.

Smakebiter fra Praha-konserten 2010

Elverum Mannskor hadde en av sine internasjonale konserter i den monumentale kirken St.Martin in the Wall i tsekkiske Praha fredag 12.mars. Konserten var et samarbeid med Tsjekkias svar på våre egne Sølvguttene. Vi gjør oppmerksom at dette er et mobiltelefon-opptak og kvaliteten sterkt begrenset.

sangerhilsen

Songs my mother thaught me

Aftonrøster

2ll