Nye verv

Etterspurte burgunderjakker

1.bass Erik Stenhammer (t.v) og 1.tenor Frode Skjæret er begge på tur inn i tunge korpolitiske verv.

De åpenbare kulturprisvinnerne og de innovative, samstemte og toneangivende guttene i de sjeldent vakre korjakkene er attraktive på flere områder.

Ikke bare er de empatiske og velklingende kulturkjæledeggene populære når høytid eller latter skal lokkes fram gjennom taktfast korsang, nå har stadig flere fått øynene opp for den tunge korfaglige og korpolitiske kompetansen som ligger i det veldige og høyt dekorerte koret.
– Ja, det er riktig at vi får forespørsler om å delta også på det ikke-kunstneriske plan. Presidentskapet gjør nøye vurderinger i hvert enkelt tilfelle. Vi går gjennom et sett av vurderinger  og ender i en samlet konklusjon basert på konsensus-prinsippet, sier en uvanlig formell og ordknapp 1.tenor og president i Elverum Mannskor, Einar Mellum.
Bakgrunnen for saken er at Elverum Musikkråd skal ha årsmøte og tunge verv skal fylles. Som en av byens sentrale musikalske aktører, har valgkomiteen selvsagt kastet seg over den velfylte lista av sangere i Elverum Mannskor. Dette har resultert i at 1.bass og tidligere stevnegeneral Erik Stenhammer foreslås valgt inn i valgkomiteen, mens 1.tenor og særdeles allsidige Frode Skjæret er foreslått til det tunge varamann-vervet i rådet.
Elverum Musikkråd, skal i følge visjonen være en åpen og inkluderende samarbeidsarena, og arbeide utfra lokale behov for å bedre innflytelsen lokalt, for å bedre samordning av arrangementer og aktiviteter, for bedre tilskudd fra det offentlige og for bedre lokaler til øving og konserter.
– Presidentskapet mener de to burgunderrøde gladguttene vil tilføre rådet tung og nødvendig kompetanse og ønsker dem til lykke med valget, avslutter president Mellum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.