Lykkeønskninger fra det offisielle Norge

Statsforvalteren kommer. Ordføreren, kommunedirektøren og kultursjefen også. For de kongelige lot det seg ikke gjøre, for statsministeren passet det ikke inn i programmet og kulturministeren er forhindret fra å delta. Vi snakker om «Skreddersydd i 125 år».

MYE PÅ PROGRAMMET: Hektiske tider for kongehuset, statsminister og kulturminister. Foto: Departementene og Jørgen Gomnæs / Det kongelige hoff.

Statsforvalter Knut Storberget, ordfører Lillian Skjærvik, kommunedirektør Kristian Trengereid og kultursjef Line M. Rustad har alle ryddet kalenderen og har takket ja til den mye omtalte jubileumsforestillingen «Skreddersydd i 125 år».

Sammen med Ole Paus, Sturla Stålsett, Odd Grundt og eget band, skal Elverum Mannskor på scena i Kulturhuset 13. og 14. januar med et eventyr av en forestilling. Meldinger Burgunder-Nytt sitter inne med tyder på at det bare er få plasser igjen til premieren fredag, men at årets julegave fortsatt kan sikres til forestillingen lørdag.

Sikre deg billetter her

Fredag 13. januar

Lørdag 14. januar

– Vi har registrert at statsministeren er opptatt med mange ulike utfordringer om dagen og forstår at han ikke kan binde seg opp så lang tid i forvegen. Er litt mer usikker på hva som kan hindre kulturministeren i å ta turen til hjemlige trakter, sier PR-ansvarlig for jubileumsfeiringen, presidentskapsmedlem 2. tenor Bjøntegaard.

Venter på svar

Han legger raskt til at det er veldig hyggelig at både statsministeren og kulturministeren så inderlig og ekte gratulerer Elverum Mannskor med sine 125 år og ønsker lykke til med feiringen.

– Vi venter nå spent på svar fra justisminister Emilie Enger Mehl og finansminister Trygve Slagsvold Vedum. De er jo begge lokale og er godt kjente med våre kunstneriske og korpolitiske kvaliteter. Begge har kort veg til Kulturhuset i Elverum og slik sett er det lettvint for dem å ta seg til forestillingen og feiringen, sier den noen få ganger helt renstrøkne 2. tenoren, presidentskapsmedlem Bjøntegaard.

Sparebanken på plass

Sponsoransvarlig for jubileumsforestillingen, som er selveste president 2. bass Lange, sier at også hovedsponsor er på plass.

ER MED: Hovedsponsor er på plass.

– Det er med stor glede jeg nå kan si at avtale om hovedsponsorat er undertegnet med SpareBank1 Østlandet. Ved alle mannskorets store satsinger gjennom korets 125 år lange historie, har den lokale banken vår vært aktive støttespillere. Støttespillere som har gjort det mulig for oss å gjennomføre kostbare satsinger som har satt Elverum på kartet. Også denne gangen. Ellers har vi på plass flere trofaste og gode sponsorer, som sammen sørger for at vi kan fortsette det burgunderrøde eventyret, som mange kaller den reisen vi er på nå, sier en beveget, stolt og glad president for det på stadig flere måter veldige koret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.