Nærmer seg skreddersydd

KLARE: Det nærmer seg jubileumsforestillingen «Skreddersydd i 125 år».

Ole Paus gleder seg stort. Bandet, Odd Grundt og Sturla Stålsett er godt over skia. Invitasjoner er sendt ut, billettsalget i gang og burgunderjakkene begynner å kjenne lukta av sagmugg. Snart klart for «Skreddersydd i 125 år».

Det er prosjektets talsperson 2. tenor Madsbu som kan melde om at det meste er i rute til den eventyrlige jubileumsforestillingen som skal framføres i Kulturhuset 13, og 14. januar.

KLAR: Biskopsønn, professor og rocker, Sturla Stålsett er klar.

– Vi har hatt møte med Ole Paus, som ga uttrykk for at dette gleder han seg veldig til. Det gjør også elverumsingen, biskopsønnen, rockeren og teologiprofessoren Sturla Stålsett. Han tar lederrollen i forestillingen etter at Morten Wærhaug måtte trekke seg fra prosjektet. Spennende, sier en uvanlig lur og hemmelighetsfull talsperson.

2. tenoren forteller videre at mannskorets sceneprestasjoner for tiden prøves ut uten at han vil gå i dybden på et så tidlig stadium. Men etter det Burgunder-Nytt erfarer, skal det være snakk om mer enn å stå på rekke og se samme veg.

Kilder tett på koret sier det både skal være snakk om å vise hud og sceniske momenter som samtidig skifte av hodeplagg. Noen har også nevnt at gjenstander skal bli forsøkt sendt fra korist til korist under framføring av et sangnummer.

– Jeg nøyer meg med å si at slik vi vil framstå i januar, har ingen før sett et mannskor, sier talsperson 2. tenor Masdsbu.

Også i det veldige korets høyeste administrative organ, presidentskapet, gjøres det klart for jubileum og jubileumsforestilling. Blant annet er gjestelista, som mange har vært spent på, nå offentliggjort.

KLAR: Invitasjoner er sendt ut, sier president 2. bass Lange.

– Som vanlig er kongefamilien og sittende statsminister invitert når Elverum Mannskor jubilerer. Det samme er lokale statsråder som for tiden er Emilie Enger Mehl, Trygve Slagsvold Vedum og Anette Trettebergstuen. Videre er korets kjære venn, statsforvalter Knut Storberget, ordfører Lillian Skjærvik, kommunedirektør Kristian Trengereid og kultursjef Line M. Rustad alle invitert. I tillegg er kor-Norge invitert gjennom presidenten i Norges korforbund, Trond Håskjold og leder av vårt distriktsledd Terje Røe, sier president 2. bass Lange.

Tidligere statsminister Erna Solberg fikk et gavekort med billetter til jubileumsforestilling og opphold i Elverum for to da hun besøkte burgunderjakkene i fjor høst. Presidentskapet har mottatt svaret som tross avslag, hadde en svært hyggelig tone og som ble avsluttet slik.

«Beklager så mye sen tilbakemelding, vi hadde i det lengste håpet at det ville la seg gjøre. Vi ønsker dere masse lykke til med jubileumsforestillingen, så krysser vi fingrene for at det blir nye muligheter til å se dere på scenen».

Billetter til forestillingene får du ved å følge linkene under:

Fredag 13. januar

Lørdag 14. januar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.