Damer hyller det burgunderrøde

Uansett hvor skeiv ei dame kan bli, så vil hun ikke kunne bli medlem av Elverum Mannskor. Likevel mener sentrale aktører i Elverum Mannskor at det er morsomt å se at høytstående lesper trives i det burgunderrøde og slik sett beriker det burgunderrøde fellesskapet.

STILIG: Brita Møystad Engseth (t.v) og Anette Trettebergstuen, hyller det burgunderrøde alternativet.

– Som vel alle vet, uniformerer vi oss i skreddersydde burgunderrøde jakker. I vårt jubileumsår, som vi nå er inne i, skal vi til og med skifte ut hele garderoben. Men det er sjølsagt ikke vært noe tema å skifte til en annen farge. Vårt merke assosieres så tydelig og sterkt til det burguderrøde og de verdiene vi har tillagt vårt kor, at det vil være utenkelig å skifte, sier den alltid svært veltalende, populære, folkekjære og gjennomsubstansielle presidenten for det på stadig flere måter veldige koret, 2. bass Lange.

Det var i Dagens Næringslivs helgemagasin D2 at to av vår regions mest synlige kvinnelige ambassadører, Anette Trettebergstuen fra Hamar og Brita Møystad Engseth fra Elverum, lot seg intervjue om dressmoter. Felles for dem begge er at de er sterkt inspirert av det burgunderrøde og lot seg avbilde i helt fargekorrekte dressjakker.

– Vår visjon er tuftet på å sprenge grenser og legger videre vekt på respekt, engasjement og synlighet i all vår virksomhet. Disse to damene er ypperlige representanter for vårt kors grunnverdier, selv om vi altså er et mannskor, sier den alltid godt opplagte merkevareforvalteren og presidentskapsmedlem med særlig ansvar for oppmerksomhet og markedsføring i det høyt dekorerte Elverum Mannskor, 2. tenor Bjøntegaard i en kort kommentar til Burgunder-Nytt.

Presidenten selv, 2. bass Lange, sier at kulturministeren uansett ville vært en helt naturlig gjest i forbindelse med det store jubileet koret skal feire i midten av januar, men innrømmer gjerne at magasinoppslaget har aktualisert innbydelsen.

– Som stadig regjeringsnevnt, internasjonalt anerkjent og høyt dekorert kor, regner vi det jo som helt selvsagt at kulturstatsråd Trettebergstuen er godt kjent med vår veldige og svært omfattende virksomhet. Det er selvsagt ikke tilfeldig at burgunderrødt blir valgt, snarere ser jeg på det som svært bevisst og nærmest som en rop om å bli husket når invitasjonene skal skrives til jubileet, sier den folkelige og helt enstemmig valgte presidenten, 2. bass Lange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.