Bli med på notene!

Glad i å synge, ønsker du å skape noe sammen med andre og har lyst på å kjenne på et godt kameratskap? Da er Elverum Mannskor løsningen. Det er budskapet til det høyt dekorerte og anerkjente koret om dagen.

Stadig flere blir beskyttet av vaksine, hverdagen kommer nærmere. Elverum Mannskor ønsker i slutten av august å starte opp ny sesong i korona-trygge omgivelser, men likevel så normalt som mulig.

– Vi setter selvsagt sikkerheten først, men vi ser nå så mange lyspunkter i forhold til pandemien, at vi har bestemt oss for å ta sats. Vi har forsøkt å holde hjulene i gang gjennom hele koronta-tiden og det har vist seg både riktig og nødvendig. Til tross for svært trange rammer for kordrift, er vi likevel godt rustet, både kunstnerisk og organisatorisk. Vi er i stand til å bygge koret videre og vi har et apparat som i er i stand til å gi nye medlemmer en god og varm velkomst, sier den umåtelig populære og helt enstemmig valgte presidenten, 2. bass Lange.

Presidenten nevner ukentlige øvelser på Hotell Central, hyggelige interne sammenkomster, små opptredener, korturer og større prosjekter. Alle aktiviteter som er under planlegging.

Det er den presidentskapsutnevnte Elverum Mannskors Gjenåpningskommisjon som denne spesielle sommeren har hatt ansvaret for verving av nye medlemmer og opplegg rundt oppstarten av ny sesong. Det svært viktige arbeider ledes av kommisjonens leder 2. tenor Madsbu.

– Verving og oppstart er, og har vært, en viktig del av kommisjonens arbeid. Kanskje den aller viktigste. Men i tillegg jobbes det med et dokumentasjonsprosjekt, styrking av korets beredskapsevne og generell merkevare- og omdømmebygging. Målet er ganske enkelt å komme styrket ut på andre siden av pandemien, sier komisjonslederen i en kort kommentar til Burgunder-Nytt.

Den uvanlig stødige, og til og med noen ganger helt renstrøkne tenoren, ber alle som lurer på noe ta en runde her på korets eget nettsted, eller ta kontakt med verveansvarlig presidentskapsmedlem 2. tenor Bjøntegaard på telefon 907 77 300.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*