Nyttige 1. basser

1. basser kan som kjent brukes til mye; både rydde i et overfylt mannskorlager og lede horder med tusenvis av håndballentusiaster.

Det er gjerne ikke 1.bassene som høster de største og mest rosende ord når den kunstneriske innsatsen skal fremheves, men på mange andre områder gjør den svært tallrike stemmegruppa seg svært gjeldende. Som et seriøst organ med mål om å framheve hele koret, er det derfor gledelig at 1. bassene kan sies å være toneangivende på viktige virksomhetsområder.

Litt av hvert å holde styr på i mannskorets lager. Godt å ha 1. basser til slikt arbeid.

– Å holde orden i sysakene er jo et mye brukt uttrykk fordi det er svært viktig for å kunne utøve perfekt og effektivt syarbeid. Så også for et kor med en så omfattende virksomhet som vår, sier den overmåtelig populære og helt enstemmig valgte president 2. bass Lange med sitt vinnende vesen og empatisk godt utviklede væremåte sedvanlig treffende.

Presidenten viser til den formidable innsatsen som 1. bassene Spjeldnæs og Pedersen har lagt ned i det etter hvert svært innholdsrike og uoversiktlige arkivet til det veldige koret. Noter, effekter og rester etter julebord og andre tilstelninger var lagret uten system. Nå er det blitt orden. Bassene forteller om en tøff, men svært interessant jobb med å få orden og oversikt.

Profilert håndballsupporter og 1. bass blant de burgunderrøde mannskorsangerne.

Elverum håndball er, som de fleste vel er kjent med, i verdenseliten. Det samme gjelder supporterne. Og med tusenvis av supportere i verdensklassen, trengs en leder hentet fra et internasjonalt akseptert kor. I Elverum finnes i realiteten ett slikt; det på mange måter veldige og høyt dekorerte Elverum Mannskor. 1. bass Ola Norstrøm skifter burgunderrødt med det sort/hvite når det er duket for håndball. En naturlig leder og talsmann for håndballhorden.

– Det er morsomt at vi kan spre kompetanse som er bygget opp i koret ut i lokalsamfunnet. Slik sett er vi med på å gi noe tilbake. Vi opplever at særlig dette med internasjonal kompetanse kan være helt avgjørende i flere virksomheter. Vi kaller dette å bygge merket vårt gjennom en bevisst lokal og regional kompetansespredning, sier en uvanlig klar og presis president 2. bass Lange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.