Utskiftninger bekreftes

Det blir utskiftninger i Elverum Mannskors presidentskap, men Burgunder-Nytt har ikke vært i stand til å finne ut hvilke. Det er uvanlig få lekkasjer før årsmøteforhandlingene i det på stadig mer veldige og høyt dekorerte mannskoret.

HVEM SKAL UT: Det sittende presidentskapet avbildet under fjorårets årsmøteforhandlinger. Utskiftninger er bekreftet, men ikke hvilke.

Rykteflommen før fredagens viktige forhandlinger har vært uvanlig liten før de årlige forhandlingene i det internasjonalt anerkjente koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den vemodig vakre burgunderrøde fargen. Valgene har ofte vært det store samtaleemnet og grobunn for spekulasjoner, denne gangen er imidlertid lite bekreftet annet enn at det kommer til å bli utskiftninger i korets aller høyeste toppledersjikte, selveste presidentskapet. Hvor mange eller hvem er uklart.

Burgunder-Nytt har tatt en grundig gjennomgang og funnet ut at to av de sittende medlemmene er på valg.  Det er 1. tenor Mellum, som også kalles Robert fordi han er bror til en tidligere president og det var jo også Robert Kennedy, som fungerer som korets visepresident med særlig ansvar for konkretisering og oppfølging av strategiarbeidet. 1. tenor Granrud, som har ansvaret for økonomi, herunder finans og forvaltning, men som er fritatt fra det tunge budsjettansvaret, er også på valg.

Så langt vi har erfart, er verken sekretær med særlig ansvar for merkevare, omdømme, profilering, internkommunikasjon og den slags, nå 2. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard, sjefsideolog og leder av kunstnerisk utvalg og fast leverandør av gul saft, 2. tenor Søgaard eller korets øverste tekniske leder ved arrangementer og ansvarlig for korets generelle sikkerhet og beredskap, 1. bass Kjenstadbakk på valg. Den umåtelig populære og enstemmig valgte president 2. bass Langes kandidatur, stilles det selvsagt overhode ikke spørsmålstegn ved. Verken offisielt eller gjennom andre kilder.

KLASSISK: Buffet med lune karbonader blir som vanlig servert. ILLUSTRASJONSFOTO

Det Burgunder-Nytt faktisk har fått bekreftet er at koret, ved siden av de vanlige årsmøtesakene, skal vedta nye vedtekter. Det antydes videre at koret jobber med en nytt prosjekt. Om prosjektet eventuelt skal behandles som egen sak under årsmøteforhandlingene, er ikke kjent. Fra svært godt informerte kilder får vi bekreftet at årsmøteforhandlingene denne gangen skal åpnes med sang og at det etter forhandlingene åpnes for buffet med blant annet lys loff og lune karbonader. Det skal også være knyttet spenning til både den nyinnstiftede prisen for den stemmegruppe med beste oppmøte og det ryktes at presidenten selv skal dele ut priser til medlemmer som særlig har utmerket seg med gode initiativ og engasjement i løpet av året som har gått

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.