Høytidelig opprykksfest

HØYTID: Ordfører Erik Hanstad og president 2. bass Lange.

Ordfører Erik Hanstad var en selvskreven gjest under Elverum Mannskors opprykksfest mandag kveld.

Etter sesongens første ordinære øvelse i nye lokaliteter i Hotell Central, var det duket for høytidelig seremoni sent mandag kveld.

– Etter år rundt i diverse offentlige rom, er vi nå endelig plassert der vi hører hjemme; med et fast forankringspunkt med alle fasiliteter, midt i hjertet av byens kulturliv. Karer, vi har rykket opp en divisjon, sa den svært presist formulerte, gjennompopulære og helt enstemmig valgte presidenten for det høyt dekorerte koret med den anerkjente grunntonen, 2. bass Lange og høstet varm applaus.

Lange fortalte videre om den omfattende avtalen som er arbeidet fram med Scandic-kjeden og intensjonene i den. Denne delen av talen var underlagt referatforbud grunnet de mange korpolitisk sensitive punktene i avtalen. Men Burgunder-Nytt har tidligere avslørt deler av avtalen som bygger på det kjente «noko-for-noko-prinsippet.

– Som en bekreftelse og som et synlig bevis på vårt omfattende samarbeid, har vi fått produsert en messingplakett som får sin plass her i hotellets inngangsparti. Vi har fått ordfører Erik Hanstad til å avduke plaketten, sa en stolt og tydelig rørt president og hevet glasset i sakens anledning.

Elverum-ordfører og Elverum Mannskor-venn Erik Hanstad fortalte om sitt nesten livslange og trofaste forhold til det veldige koret med de velsittende og åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen. Varme ord om respekt, gode relasjoner og nært vennskap. Ord som i sin klare relevans, varmet de feststemte kormedlemmene.

PLAKETT: Strategisk plassert, sentralt ved hotellets inngangsparti.

– Med dette avdukes beviset på at profesjonalitet her har funnet sammen. På plaketter står det: «Dette hotellet huser det høyt dekorerte og internasjonalt anerkjente Elverum Mannskor», sa en tydelig glad og svært godt opplagt ordfører.

Høytidelighetene ble avsluttet med drikkevisen «Var redo», en burgunderrød klassiker som flere kan få oppleve da guttene inntar Central Scene, fredag 6. september. Da er det nemlig duket for ølsmaking, godt å spise og drikkeviser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.