Kongens mann tok til tårene

STORT: Det veldige Elverum Mannskor leverte Elverumssangen som de offisielle leverandørene av bysangen.

Kongens representant i Innlandet, fylkesmann Knut Storberget, avsluttet sin signingsferd på hjemmebane tirsdag. Etter 48 kommunebesøk satte Elverum Mannskor punktum. Da kom tårene.

Fylkesmannen har besøkt alle Innlandets 48 kommuner på under 100 dager og avslutningen skulle feires med gedigen festivitas i HMK Harald Vs egen manns hjemkommune, Elverum. Som naturlig er, ba han spesielt om bidrag fra byens høyt dekorerte og internasjonalt svært anerkjente mannskor for å sette gjestene i rett stemning.

SUBSTANSIELL: Den enstemmig valgte og svært populære President 2. bass Lange.

– Du har vært mye rundt. For å samle, for å inspirere og for å glede. Slik har det vært for Elverum Mannskor i 120 år. På mange måter er vi i samme båt, forskjellen er at vi har både erfaring og kompetanse, sa den bestandig treffende og tvers gjennom substansielle presidenten for koret med den oppsiktsvekkende triple bunnlinjentenkningen, president 2. bass Lange i sin intro til de veldige korsatsene som ble servert.

Da at gåsehuden hadde lagt seg etter de veldige Olav Trygvasson og Naar Fjordene Blaaner, tok den gjennomtrivelige og helt enstemmig valgte presidenten igjen ordet. Mange visste hva som skulle komme, forventningen var formelig til å ta og føle på.

– Elverum Mannskor er de eneste, og derfor også offisielle leverandører, av den firstemte versjonen av bysangen vår. Og det er få anledninger som passer bedre enn denne. I dette huset, på denne datoen og til denne markeringen, sa president 2. bass Lange og forsamlingen rettet seg opp og var klare for en dose ren høytid.

Burgunderjakkene sang Elverumssangen og det var da, ifølge flere uavhengige kilder, at det rant over for hovedpersonen selv. Fylkesmann Knut Storberget tok til tårene.

STRÅLTE: Kongens mann og mannskorkongenes kvinne smilte om kapp etter det grensesprengende oppdraget.

– Artig for hver enkelt av oss å være med på og ikke minst viktig for koret. Viktig fordi vi befester vår posisjon som det toneangivende førstevalg i byen vår. Det er slik sett tilfredsstillende å vite at koret i sin nye visjon har gått fra å være toneangivende til å fremstå som et grensesprengende kor. Og allerede nå hviskes det om at begrepet bevegelse kanskje er mer adekvat enn kor når Burgunderjakkene omtales, sier den svært empatisk godt utviklede presidenten for det veldige koret i de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, president 2. bass Lange.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.