Moro på filmpremiere

Burgundervennen Anders på pletten

Rundt 1.800 hadde tatt turen til Terningen Arena fredag for å få med seg Elverum Mannskor og filmen Kongens nei. Blant dem burgundervennen Anders Baasmo Christiansen.

Burgundervenn og filmstjerne Anders Baasmo Christiansen.

Det var det nesten bestandig CD- eller operaaktuelle koret med den internasjonale grunntonen og de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre brurgunderrøde fargen, Elverum Mannskor, som sørget for å få verdenspremierepublikummet i riktig stemning fredag kveld. Rundt 40 godt forberedte sangere møtte publikum med storm.

– Artig for oss og selvsagt viktig for hendelsen og helt på sin plass. Mange hadde nok operaforestillingen vår i januar, med samme tema som filmen, langt framme i panna. Vi dro fram noen gode klassiske norske låter fra grunnrepertoaret vårt, sier presidenten, den bestandig veltalende og tvers gjennom redelige 1.bass Jan Eirik Krey.

Den verdenskjente norske skuespilleren Anders Baasmo Christiansen var selvsagt på plass under filmpremieren. Hamarsingen og Elverum Mannskor-vennen innehar en av hovedrollene, kronprins Olav. En av hovedrollene hadde han også under den veldige operaforestillingen Helt konge å si nei – en operaforestilling om krig og fred og sånn, som også gikk i Terningen Arena. Gjensynet var intet mindre enn rørende. Se klipp fra operaforestillingen her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.