Quiz

Omfattende Røros-quiz er produsert

Dette er førstesiden på det omfattende quiz-dokumentet som blir distribuert fredag 11.juni på bussturen til Røros.

Det legges opp til en voldsom og meget burgunderrød quiz til den lange turen fra Elverum til Røros fredag 11.juni.

Som bestandig når Burgunderjakkene skal på turne, er det knyttet enorm spenning til reisequizen. Spørsmål om det blir quiz, regler, premier og øvrig opplegg formelig hagler. Og vi kan nå slå fast at det blir quiz når de særlig opplagte og godt korfaglig forberedte burgunderrøde kulturambassadørene fredag 11.juni setter kursen mot Røros og forbundsstevne.

Omfattende quiz
Det på stadig flere og helt nye måter veldige mannskorets kanskje største korpolitiske brobygger og strateg, samt reisekoordinator direkte underlagt presidentskapet, 2.bass Odd-Erling ”Birkebeineren er for kort og det er egentlig Marcialonga også” Lange og visepresident med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring, 2.tenor Gunnar Østmoe, står også denne gangen bak den uformelle men dog så merkevareoppbyggende og markedsføringsnyttige quizen. – Vi har denne gangen utelukkende konsentrert oss om faglige spørsmål rundt Elverum Mannskors historie og virksomhet. Ja, det er et veldig omfattende tema, men vi fant det likevel mulig ved å dele konkurransen inn i forskjellige virksomhetsområder, sier reisekoordinator direkte underlagt presidentskapet, 2.bass Odd-Erling ”Birkebeineren er for kort og det er egentlig Marcialonga også” Lange, i en kort kommentar.

Ingen detaljer
Den brummende 2.bassen vil ikke på noen måte utdype hva han mener med ”forskjellige virksomhetsområder” da han ved å røpe disse er redd for at den impulsive dimensjonen i konkurransen kan blir ødelagt av omfattende forberedelser. – Det blir lag som vi sitter på bussen – to og to. Lagene vil få utdelt 30 spørsmål fordelt på åtte ulike temaer som skal leveres skriftlig. Deretter blir det en muntlig finale på de tre beste lagene, sier visepresident Østmoe. Heller ikke han er villig til å dele detaljer om tema eller vanskelighetsgrad i quizen, men kan love flotte premier til lagene som har den mest omfattende allmennkunnskapen rundt Elverum Mannskors 113 år lange virksomhet. Les og lytt om det spennende samarbeidet Burgunderjakkene innleder på Røros her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.