Mangfold

Permittert tenor polerer merkevaren

Arild Sveum i en av videoscenene som i disse dager går som er farsott verden rundt.

Så er det kommet enda en bekreftelse på at de høyt dekorerte burgunderrøde guttene i Elverum Mannskor er godt over skia og helt på høyden med det aller hippeste.

Gjennom nettstedet You Tube distribueres nemlig 1.tenor i permisjon, alltid like korrekt antrukket og sangteknisk perfekte Arild Sveums rykende ferske video ”Morgenræpp”. Som en sentral effekt i den meget påkostede og uvanlig populære videoen er en av Elverum Mannskors offisielle t-skjorter brukt. – Den vakre og særdeles velsittende t-skjorta var et helt selvfølgelig valg da rekvisitter for åpningsseansen skulle plukkes ut, sier hovedpersonen selv, 1.tenor i permisjon Sveum.
– Vi visste at Sveum hadde prosjekter på gang som ville ta en del av hans tid og permisjon ble selvsagt innvilget. Det angrer vi ikke på i dag. At Sveum skulle bruke store deler av sin permisjonstid til polering av merkevaren til det på mange måter veldige koret med de skreddersydde og vemodig vakre korjakkene, nei det hadde jeg ikke trodd. Men la det være sagt med en gang; det er altså snakk om et offisielt burgunderjakke-produkt. Bruk av slike til kommersielt bruk må naturligvis forhåndsgodkjennes av presidentskapet, sier 2.tenor og visepresident med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring i Elverum Mannskor, Gunnar Østmoe.  Også president og 1.tenor Einar Mellum er mektig imponert over presisjonen og teften i Sveums valg av effekter. – Koret har stadig flere helt unge tilhengere. Det viser alderssammensetningen blant de over 650 tilhengerne vi har på Facebook-sidene våre. Det er selvsagt helt greit for oss at Sveum benytter vår merkevare for å fremme sitt budskap blant ungdommen. Vinn-vinn, er det noen som kaller slik, sier en fornøyd og sjeldent velformulerende president som avslutter med at han forventer at etterspørselen etter Elverum Mannskors offisielle t-skjorte vil øke kraftig i tida framover.

Se videoen her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.