Merkelig av merkevareansvarlig

– Vi praktiserer full frihet for våre medlemmer hva gjelder aktivitet utenfor korets omfattende virksomhet. Når det er sagt; det går en grense, sier president 2. bass Lange i en kommentar til de svært spesielle bildene som går viralt på nettet av merkevareansvarlig i presidentskapet, 2. tenor Bjøntegaard.

RART: Presidentskapsmedlem 2. tenor Bjøntegaard i uvante omgivelser.

Bildet, som flere av Burgunder-Nytts lesere har reagert på, er av presidentskapsmedlem 2. tenor Bjøntegaard sittende i en slags form for karnevalsituasjon. I følge teksten skal det hele dreie seg om en form for koraktivitet. Bildet viser en samling mennesker av ulikt kjønn, i ulike posisjoner og med svært blandet antrekk. Burgunder-Nytts korfagpolitiske redaksjon har gransket bildet og ser egentlig ingen opplagte tegn til at det kan være snakk om et kor eller noe som kan ligne på et slik.

STILIG: President 2.bass Lange i vanlig positur.

– Når det gjelder antrekk skal jo våre uniformer utelukkende benyttes i forbindelse med aktiviteter i Elverum Mannskors regi. Og selvsagt er det helt opp til hvert medlem å utføre sang- og koraktiviteter ved siden av vår omfattende virksomhet. Vi setter derimot en grense mot aktivitet som direkte går imot våre grunnverdier eller som på noen måte kan oppfattes som en form for konkurrerende virksomhet. Videre er det jo klart at våre fremste tillitsvalgte har en noe smalere vei å boltre seg på, enn våre tallrike vanlige medlemmer. Når alt dette er sagt; jeg oppfatter ikke presidentskapsmedlem Bjøntegaards opptreden som over streken i forhold til dette. Merkelig? Kanskje det, men godt innenfor det vi aksepterer, sier den svært populære, folkelige og helt enstemmig valgte presidentene for det høyt dekorerte og internasjonalt anerkjente Elverum Mannskor, 2. bass Lange i en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.