Korona-beretningen er offentlig

Som eneste nettsted kan Burgunder-Nytt presentere filmatiseringen av 2.tenor Madsbus presentasjon av Korona-beretningen for årsmøte 2022. HUSK LYD

Burgunder-Nytt har fått eksklusiv enerett til den mye omtalte «Korona-beretningen», en dokumentasjon på Elverum Mannskors virksomhet i koronatiden.

– Beretningen representerer egentlig slutten på Gjenåpningskommisjonens arbeid. Vi har jobbet under mandatet å sørge for at Elverum Mannskor skal komme styrket ut av tiden med korona og nå var vi altså tiden kommet til å dokumentere resultatet, sier Gjenåpningskommisjonens leder, den høyt utdannede og alltid akademisk innstilte 2. tenor Madsbu.

President 2. bass Lange, sier at selv om beretningen trolig inneholder momenter av korstrategisk sensitivt materiale, er det full enighet om dele den i det offentlige rom.

– Vi har hatt som tradisjon å offentliggjøre våre årsberetninger etter årsmøtets godkjenning. Selv om denne «Korona-beretningen» skiller seg fra de tradisjonelle beretningene, både i form og innhold, ser vi ingen aktverdig grunn til å unnlate den fra offentligheten. Dersom andre kor eller bevegelser kan finne gode tips om hvordan lykkes, er det bare til fellesskapets beste. I en ideell verden er det jo slik at fremskritt kommer som resultat av å omdanne nye tanker til normale handlingsmønstre. Det er jo nok av eksempler på at du ikke må være oppfinneren av kruttet for å bruke det, sier en tenkende og uvanlig substansiell president for det høyt dekorerte og internasjonalt anerkjente koret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.