Fortsatt i burgunder!

Dokumenter og bildebevis Burgunder-Nytt sitter på, beviser at det virkelig er konkrete planer om å bytte ut Elverum Mannskors korjakker. De tidligere omtalte spinnville ryktene er et faktum.

Det som imidlertid bør berolige korets mange trofaste tilhengere, er at dokumentene peker i retning av at også de nye jakkene blir burgunderrøde. Burgunderrøde og skreddersydde jakker, er på svært mange måter blitt det høyt dekorerte korets kanskje aller viktigste verktøy i merkevarearbeidet.

BEVIS: Dokumentet vise r at Elverum Mannskor har bedt om tilbudpå nye korjakker.

– Å ta den burgunderrøde fargen fra Elverum Mannskors korjakker blir som å kle julenissen i gult. Alle med vettet i behold måtte forstå at ryktene om at fargen også skulle endres var feil. At koret, med sin internasjonale anerkjennelse, økende grad av aktivitet og store publisitet, har slitt ut sine korjakker og ønsker nye, er selvsagt helt udramatisk, sier en seniorkorviter Burgunder-Nytt har vært i kontakt med.  

Fra anonyme tipsere har Burgunder-Nytt fått tilgang til et dokument som viser at Elverum Mannskor er i ferd med å innhente priser på noe som tilbyder først kaller «uniformer». Siden kommer det fram at det er snakk om en bestilling på 75 jakker med brystlomme, to frontlommer og to innerlommer. Jakkene er type lang og enkeltspent.

Ut av dette tyder mye på at koret er ute etter jakker så like som dagens som bare mulig. Denne teorien bekreftes av bildet vår redaksjon sitter på som, ifølge tipseren, rett og slett er et bilde av tilsendte vareprøver. Bildet viser en slående likhet til dagens korjakker.

BEVIS2: Dette skal værebilde av vareprøver fra tilbyder. Veldig lik dagenskorjakker.

Burgunder-Nytt har lagt fram dokumentasjonen for korets lager- og rekvisittansvarlige, 1. bassene Pedersen og Spjeldnæs, uten nevneverdig hell.

– Jeg er sanger. Sangere synger og snakker ikke, skriver Spjeldnæs i en sms-melding som svar på Burgunder-Nytts spørsmål om å få bekreftet den oppsiktsvekkende korjakkehistorien.

Ingen andre, verken i korets vedtakende organ eller i nærheten av dem, har ønsket å uttale seg i saken.

Burgunder-Nytt jobber med saken og vil komme med mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.