Tipsflom etter sjokkrykte

Etter sjokk-ryktene om et snarlig korjakkebytte i Elverum Mannskor, har Burgunder-Nytt-redaksjonen fått en mengde tips til forslag på nye modeller. Fortrinnsvis velmenende.

TIPS: Burgunder-Nytt har sendt inn bilder til inspirasjon dersom det stemmer at Elverum Mannskor virkelig skal bytte ut sine høyt skattede korjakker. Her et lite utvalg.

Det var flere ikke navngitte kilder som før helga sprengte bomben med at det skal foreligge planer om å bytte ut dagens høyprofilerte korjakker i det høyt dekorerte og internasjonalt anerkjente koret. Burgunder-Nytt har uten nevneverdig resultat jobbet gjennom hele helga med å få kilder i, eller nært på, koret til å bekrefte eller avkrefte de aldeles spinnville ryktene.

Det er imidlertid svært mye som tyder på at korjakkene skal heises opp som sak under årsmøteforhandlingene som skal finne sted 28. januar. Kommunikasjonsekspertisen som Burgunder-Nytt har vært i kontakt med, sier at tausheten virker strategisk planlagt og kan av den grunn ikke være et resultat av ville rykter.

– I en så virksomhetskritisk sak, vil det rent korpolitisk være liten gevinst å hente med total taushet i en såkalt ikke-sak. Elverum Mannskor er kjent for sin åpne triple bunnlinjetenkning og sin grunnleggende og korstrategisk bunnsolide kommunikasjonsplan og det må derfor være en konkret årsak til tausheten. Det kan umulig være at det ikke ligger snev av virkelighet i opplysningene. Snarere må det være av politiske, strategiske eller rent forretningsmessige årsaker, sier en av ekspertene på virksomhetskommunikasjon som Burgunder-Nytt har vært i kontakt med.

At saken engasjerer langt ut over de innerste korkretser er imidlertid sikkert. Burgunder-Nytt har gjennom helga fått mange innspill og forslag til nye korjakker dersom de gamle skal byttes ut. Alle disse vil også være anonyme i frykt for rett og slett dumme seg ut dersom det skulle vise seg å ikke ligge noe i ryktene. Burgunder-Nytt har likevel valgt å legge ut et lite knippe av forslag.

Burgunder-Nytt jobber med saken og vil komme med mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.