Vi tar siste stikk!

Torsdag 9. september klokken 18.00 settes den aller siste vaksinedosen i massevaksinasjonen av Elverums innbyggere. Den skal settes på scena i Elvarheimsparken i full offentlighet. Regi: Elverum Mannskor.

– Hvem sistemann ut er, er fortsatt en godt bevart hemmelighet, men vedkommende vil få sitt sin dose nummer to av korona-vaksine i Elvarheimparken denne spesielle kvelden. I tillegg til selve vaksineringen, vil statsforvalter Knut Storberget, ordfører Lillian Skjærvik og president 2. bass Lange alle kaste glans over begivenheten med velvalgte ord. Våre samarbeidspartnere SpareBank1 Østlandet og Kiwi vil servere pølser fra grillen og drikke til, så langt det rekker, sier leder i Elverum Mannskors Gjenåpningskommisjon, 2. tenor Madsbu.

Den noen ganger helt renstrøkne tenoren med det tunge vervet i det høyt dekorerte og ganske nylig regjeringsnevnte koret sier videre at det rundt 50 mann store og på flere måter veldige mannskoret selvsagt vil bidra fra scena med kunstneriske innslag.

– Blant annet vil vi framføre et eget verk, det rett ut sagt veldige Korona-Meny. Det er et firstemt mannskorverk som er spesialskrevet for akkurat denne anledningen og som vi storgleder oss til å fremføre. Videre står selvsagt Elverumsangen på plakaten. Her blir det fort svært stemningsfullt, sier den empatisk godt utviklede og svært spente kommisjonslederen.

Via presidentskapets egen mann i gjenåpningskommisjonen og for tiden en slags fungerende presseattaché, 2. tenor Bjøntegaard, har Burgunder-Nytt også lyktes med å få selveste president 2.bass Lange i tale. Også han viser begeistring for «Vi tar siste stikk».

– Enkelte vil kanskje spørre seg om hvorfor Elverum Mannskor skal blandes inn i koronavaksinering. Svaret er enkelt. Vi er en betydelig aktør i byens kulturliv og kjenner derfor også på et ansvar for å vise vei og løfte på vegne av fellesskapet. Det er naturlig for burgunderjakkene å vise engasjement, ta initiativ og samfunnsansvar. Dette har vi bygget verdiene vår på, dette har vi i alle våre mål og planer, dette sitter dypt i alle våre sangere, sier den helt enstemmig årsmøtevalgte presidenten for koret med de velsittende og åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen.

Presidenten forteller også at ideen om markeringen er et resultat av målrettet arbeid.

Lytt til president 2.bass Langes eventyrlige og koronapregede 17.mai-tale.

– Vi satte ved påsketider ned en egen gjenåpningskommisjon med et klart mandat; forberede koret for på best mulig måte kunne ta hverdagen tilbake. Hovedmålet for kommisjonens arbeid har vært at burgunderjakkene skal komme styrket ut på den andre siden av pandemien. Markeringen i Elvarheimparken er et ledd i arbeidet, jeg er nå sikrere enn noen gang på at målene våre blir innfridd, sier en tilfreds, stolt og glad president 2.bass Lange.

Få med deg den informative smittevernsvideoen som Elverum Mannskor tok ansvar for å få utarbeidet.

Både president 2. bass Lange, leder i gjenåpningskommisjonen 2. tenor Madsbu og hele det veldige koret, ønsker altså alle velkommen til Elvarheimparken torsdag 9.september klokka 18.00. Men de understreker at enmetersregelen fortsatt gjelder. Også i pølsekøa. For de som fortsatt er skeptiske til å møtes opplyses det om at markeringen blir sendt direkte på Østlendingens nettplattform.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.