Burgunder for swingende

Elverum Mannskor og Christianfjeld Jazzorchester gjør det igjen; blander kraftfull mannskorsang og smektende jazztoner. Det musikalske eksperimentet er blitt et sikkert vårtegn i byen og denne gangen inntar guttene Central Scene.

12. mars klokka 19.00 braker det løs på Central Scene.

– Løssluppen gla`jazz og leken mannskorsang med løs snipp og glimt i øyet, er blitt et varemerke når vi drar i gang med guttene i Christianfjeld. Vi har kjørt konseptet både i konsertsaler og kirker, i år var det naturlig å innta Central Scene. Både fordi hotellet er vårt nye faste tilholdssted og fordi konseptet passer svært godt sammen med en forfriskning av noe slag, sier presidentskapsmedlem og sekretær med særlig ansvar for merkevare, omdømme, profilering, internkommunikasjon og den slags, nå 2. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard. Årets begivenheten er lagt til 12. mars, klokka 19.00.

Den bestandig godt opplagte tenoren sier videre at lokalitetene gjør at mannskoret denne gangen vil hente fram ekstra mange gode drikkeviser i tillegg til klassiske, men dog lett fordøyelige, mannskorperler.

– Men som vanlig vil publikum få oppleve Christianfjeld i mer eller mindre fri dressur og vi vil selvsagt gjøre en del numre sammen. Vi gleder oss enormt til denne kvelden og håper riktig mange vil benytte anledningen, sier Bjøntegaard til Burgunder-Nytt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.