– Etterspørselen er økende

PÅ LAGER: Burgunderjakkenes nettbutikk sender ut produkter så langt lageret rekker.

Burgunderjakkenes massive profilering i det siste, blant annet gjennom direktesending på statskanalen NRK, øker etterspørselen etter de klassiske produktene som er produsert av det på stadig flere måter veldige koret.

– Vi har jo vært en del rundt og er godt kjent med at økt profilering gir økt etterspørsel. Etter den siste tids veldige oppmerksomhet har vi fått en henvendelse med spørsmål om vi har produkter for salg. Og det har vi jo. To legendariske CD-produksjoner, «Absolute Burgunder vol.1» og «Absolute Burgunder vol.2», samt den smått sensasjonelle DVD-produksjonen etter Operagallaen «Helt konge å si nei – en opera om kongens nei, krig og fred og sånn», finnes jo i et begrenset opplag, sier den alltid vennlige og svært så positivt innstilte presidentskapsmedlemmet med særlig ansvar for merkevare, omdømme, profilering, internkommunikasjon og den slags, 1. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard på en skurrete mobiltelefonlinje mellom lagerhyllene til det høyt dekorerte koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den korpolitisk helt oppsiktsvekkende triple bunnlinjentenkningen.

Den tilbudsorienterte og glassklare tenoren med den omgjengelige og tvers gjennom substansielle væremåten, forteller at Elverum Mannskors egen YouTube-kanal er åpen for alle og at det her finnes en del smakebiter fra den legendariske operasatsingen. Når det gjelder CD-produksjonene er han litt mer tilbakeholden.

– Vi har ikke gjort disse produksjonene allment tilgjengelige på steder som Spotify eller Tidal ganske enkelt fordi produksjonene ikke lenger er kunstnerisk representative. Det betyr ikke at vi skammer oss over dem, de er en viktig dokumentasjon på korets massive kunstneriske utvikling, sier den åpne og imøtekomne 1. tenoren.

Han ønsker ikke å uttale seg om det foreligger planer om nye innspillinger av noen art, eller om presidentskapet har diskutert hvordan koret skal takle etterspørselen. En etterspørsel Bjøntegaard regner med bare kommer til å øke.

3 kommentarer til “– Etterspørselen er økende

  1. Entusastisk beundrerinne

    Jeg har nå tatt frem igjen Absulute Burgunder vol 1 og koser meg veldig med å lytte og glede meg til neste konsert!

  2. operaelsker

    Hallo. Jeg husker operaen i Terningen Arena i januar 2016 nesten som det skulle være i går. Ser at det finnes DVD-innspilling av forestillingen. Jeg regner med dere har gått tom for den, men finnes det noe på nettet å trøste seg med?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.