En smak av Kinderegg

PÅ PLAKATEN: Det blir stemning i Elverum hovedkirke fredag 8. mars klokka 19.00.

En spennende musikalsk opplevelse, Martn og Kvinnedagen. Det snakkes allerede nå om årets Kinderegg-opplevelse når Burgunderjakkene og Christianfjeld Jazzorchester trår til fredag.

– Her lukter det høy stemning og lave skuldre. Det som for fem år siden startet som en noe sprø ide om å koble ellevill gla`jazz og rungende mannskorsang sammen, er blitt en tradisjon. Vi gjør det for femte året på rad, sier en forventningsfull president for det høyt dekorerte og svært anerkjente mannskoret, 2.bass Lange.

Den nyvalgte presidenten, som etter valget i midten av januar, har viet mye av sin tid til å konstituere det nye presidentskapet, sier han nå er glad for å kunne levere et kunstnerisk høyverdig produkt. Han forteller at Elverum Mannskor vil servere et knippe sanger som både passer i kirka, hyller kvinnene og som sørger for den rette feststemningen midt i Martn. Christianfjeld Jazzorchester er som vanlig garantister for smil og humør med sine fengende og ofte improviserte musikalske ablegøyer.

Også presidentskapsmedlem med særlig ansvar for markedsføring og den slags, 1. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard, storgleder seg til fredagens storkonsert. Han vil, av korstrategiske årsaker, som vanlig ikke røpe for mye av hva publikum får servert, men sier det blir svært variert.

– Svensk, norsk og tysk. Sterke følelser med både latter og tårer. Dette sammen med ekte amerikansk, klassisk gla`jazz, skal få det til å swinge mer enn det vanligvis gjør i Elverum hovedkirke. Og vi har lagt oss på jubileumsprisen 100 kroner i inngang. Dette er slik sett mer en gave fra oss til alle dere enn noe annet, sier Bjøntegaard på en både empatisk og entusiastisk måte. Den gjennomtrivelige 1. tenoren ber folk komme i god tid før konsertstart 19.00.

3 kommentarer til “En smak av Kinderegg

  1. Burgundervenn

    Dette var en stor kveld, en perfekt start på Mart`nsfeiringa og en verdig flott hyllest til alle kvinnene på vår jordklode. For et kor, for en bevegelse. Gleder meg til fortsettelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.