Jubel for nytt presidentskap

2019
01.28
NYE KLUTER: Fra venstre 2. tenor Søgaard, 1. tenor Granrud, 1. tenor Mellum, president 2. bass Lange, 1. tenor Bjøntegaard og 1. bass Kjenstadbakk.

Ikke mange har unngått å få med seg det eventyrlige presidentskiftet i Elverum Mannskor fredag kveld. Ikke før hadde ordstyrer 2. tenor Væråmoen banket klubba i bordet for siste gang, før nyheten var spredt i alle medier med en viss betydning for Burgunderjakkene.

Burgunder-Nytt var selvsagt først ute med årets gladnyhet i kor-Norge; nemlig at den høyt dekorerte, svært samlende og tvers gjennom bunnsolide 2. bass Lange nå tar styringa på det på stadig flere måter veldige og høyt dekorerte mannskoret med den korpolitisk helt oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen.

Etter årsmøteforhandlingene ble guttene samlet til sedvanlig årsmøtebankett der det vanket både gaver og takketaler til medlemmer som på en eller annen måte hadde utmerket seg i løpet av beretningsåret, regissert av avgåtte preident 1. bass Krey. Så var det på tide med velvalgte ord fra den nyvalgte presidenten til en forventningsfull forsamling. Og president 2. bass Lange leverte fra øverste hylle. Les mer om talen i årsmøteomtalen i Burgunder-Nytt fredag kveld.

Burgunder-Nytt har snakket med kilder svært tett på koret som sier at reaksjonene etter den nye presidentens varme og helt presise tale var overveldende. President 2. bass Lange skal ha blitt nevnt i samme ordelag som historiske storheter av typen Nelson Mandela, Martin Luther King, John F. Kennedy, Mahatma Gandhi og Mikhail Gorbatsjov.

Det er nå stor spenning knyttet til konstitueringen av det nye presidentskapet. Det er ventet at 1. tenor Granrud fortsetter med ansvaret for økonomien, kanskje dog med utvidet ansvar i forhold til forvaltning av den stadig økende kapitalen. Men ellers blir konstitueringen ansett som helt åpen. Det som er sikkert er at det nye presidentskapet virker kompetansemessig blytungt. Burgunder-Nytt kommer selvsagt med fortløpende nyheter om de spennende omrokkeringene i det veldige korets toppledelse og annet nytt fra årsmøteforhandlingene.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera