Følg med på statskanalen

2019
01.21
ÅPENBARE: Presidentskapsmedlem, 1. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard.

Statskanalens flaggskip, NRK TV1, sender mandag kveld direkte fra Elverum Mannskors korøvelse. Trolig et resultat av det høyt dekorerte korets årelange internasjonale engasjement.

Blant landets tusenvis av kor og rundt 200.000 sangere, fant statskanalen de samstemte burgunderkledde guttene i mannskorhovedstaden Elverum som de som best er i stand til å fronte korbevegelsen og dens mangesidige betydning. Og de rundt 50 guttene med den korpolitisk helt oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen, er godt forberedt på besøket og direktesendte fjernsynsseansen.

– Vi er gjort kjent med besøket og har fått ønsker fra statskanalens representanter. Selvsagt er vi med på å legge forholdene til rette for godt fjernsyn, men det kan ikke gå utover våre kunstneriske forberedelser. Vi har et tett program også denne våren og hver øvelse er av stor verdi for oss, sier presidentskapsmedlem med ansvar for merkevare, markedsføring og den slags, 1. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard. Han lover likevel at det på mange måter veldige koret vil levere varene denne gangen også.

Det er programmet «Norge nå» fra som i kveld vier sin tid til koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den mer lokalt aksepterte klangen. Det landsdekkende fjernsynsprogrammet blir direkte kringkastet fra klokka 20:25 til 20:55. I følge informasjon Burgunder-Nytt sitter inne med, skal det også være med et annet kor i det samme programmet.

– Jeg har fått med meg at programmet har kor og helse som tema. Jeg regner derfor med at vi skal sørge for den delen som tar for seg kor, mens det andre koret kanskje er mer fokusert på helse, sier 1. tenor Bjøntegaard uten å være helt sikker på sin konklusjon.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera