Burgunderjakkene på hjemmebane

Skal kaste glans over VM-finalen

Slagkraftige Robert Paulsbyen fyller Terningen Arena når det skal kjempes om VM-tittel. Burgunderjakkene vil støtte hjemmefavoritten med solid mannskorsang.

Elverum Mannskor, det toneangivende og ikke minst grensesprengende koret med de skreddersydde korjakkene, er naturlige bidragsytere når Elverums egen Robert Paulsbyen skal gå VM kamp på hjemmebane.

Det er duket for Fight Night og et fullsatt Terningen Arena 8. september. Kickbokseren Robert Paulsbyen skal ut i 12 runders VM-kamp mot kroatiske Bojan Mišković. Arrangørene melder om full pakke i Terningen Arena med ring midt på gulvet, lyd- og lysshow, servering av mat og drikke og en minnerik ramme rundt kampen.

– Terningen Arena er på mange måter også Elverum Mannskors hjemmebane. Etter en rekke opptredener i byens storstue, er vi blitt ordentlig husvarme og trives godt i de flotte omgivelsene. Og som bærere mannlig styrke, gjennom vårt internasjonalt anerkjente klangrom, hører vi hjemme når verdensbegivenheter skal skje i byen vår, sier burgunderjakkenes markeds- og merkevareansvarlige, 1. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard i en knapp, men uvanlig presis uttalelse til Burgundernytt.

Merkevaresjefen for de høyt dekorerte og helt uvanlig anerkjente medlemmene av koret med den internasjonalt oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen, sier at det ennå ikke er helt spikret hva koret skal levere kunstnerisk, men at det selvsagt er snakk om å toppe kvelden med solid avlevering av klassisk mannskorsang.

– Etter at avtalen med arrangørene var ferdigforhandlet, har vårt kunstneriske utvalg satt i gang arbeidet med å sette sammen et passende utvalg av korsang som passer for et slikt arrangement. Som vanlig har jeg full tillit til at dette arbeidet gjøres på best mulig måte, avslutter 1. tenoren selv er utrustet med en uvanlig stødige tenorstemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.