1. bass hentet til toppjobb

Blir ny brannslukkersjef

Oppslag i lokalavisa Østlendingen. 1. bass Kjendstadbakk blir ny brannsjef.

Den uvanlig solide, svært hardtarbeidende og ikke minst empatisk og kunstnerisk godt utviklede 1.bass Kjendstadbakk er utnevnt til ny brannsjef i regionen. – Ingen her er overrasket, uttaler president Krey i en kort kommentar.

Det var lokalavisa Østlendingen som var først med nyheten, men Burgunder-Nytt kan som den første innenfor den internasjonale korpressen melde om ansettelsen.

Når det letes etter spesialkompetanse, både til krevende lederstillinger i næringslivet og til tunge verv for øvrig i samfunnet, viser det seg ofte at rekrutteringsfirmaene først retter sin oppmerksomhet mot de burgunderrødes mangfoldige og høyt kompetente korrekker.

– Jeg har ikke direkte vært involvert i prosessen, men vi vet jo noe av hva som bor i den eminente 1.bass Kjendstadbakk. Han er forholdsvis fersk i våre rekker, men har allerede utmerket seg som en leder. Han hadde blant annet æren av å lede gruppen av 1.basser under det veldige 120-årsjubileet vårt. Deres hovedoppgave var å sørge for alle gjestene våre. Den nye brannmesteren mestret den oppgaven på en utmerket måte, sier den sedvanlig ordsikre presidenten for det høyt dekorerte koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den korpolitisk helt oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen.

Også merkevareansvarlig 1. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard var tidlig ute for å kommentere nyheten. Han mener brannslukking og 1.bass-sanger kanskje ikke er så fjernt fra hverandre som en kanskje først kan tro.

– Generelt kan jeg si at 1.bassene ofte ikke skiller seg veldig ut i forhold til store kunstneriske prestasjoner, men det er selvsagt altfor hardt tatt i at det der ofte bedrives en form for kormessig brannslukking. Men helt spesielt vil jeg si at det er særlig gledelig at det denne gangen akkurat er en 1. bass som utmerker seg på utsiden av koret. Til de helt store vervene og toppjobbene er det nemlig ikke fra dette miljøet det rekrutteres oftest, sier Bjøntegaard og legger til at han ikke har noe statistisk fakta som underlag for påstanden. Det er mer er snakk om en magefølelse, avslutter 1. tenoren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.