Bekreftet av valgkomiteen

2018
01.25

Bjøntegaard vil fortsette

Faksimile av pressemeldingen som ble sendt ut sendt i går kveld og 1. tenor Trond "Tulle-Trond" Bjøntegaard.

Markeds- og merkevareansvarlig 1. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard fortsetter i presidentskapet og det er riktig at presidentskapet blir tilført nye krefter. Dette kommer fram i en pressemelding fra valgkomiteen.

Det var sent i går kveld at valgkomiteens øverste leder, på vegne av komiteen, sende ut en pressemelding. Årsaken til at valgkomiteen ønsker å gå ut i offentligheten med opplysninger rundt prosessen med å finne nytt presidentskap, er i følge pressemeldingen: «Av hensyn til alle de som blir berørt av rykteflommen og de til tider ville spekulasjonene i forkant av fredagens årsmøte i Elverum Mannskor».

Les hele pressemeldingen her

– Vi forstår at spenningen er stor og det er svært gledelig at interessen er så intens rundt hvem som skal lede koret vårt framover. En konsekvens av å vokse seg store, er at det blir satt søkelys på virksomheten vår. Det tåler vi, og vi ser på det som en gledelig utfordring, sier valgkomiteleder og 2. tenor Østmoe som opprinnelig er mer kjent for snurrebarten enn tenorstemmen.

På spørsmål om hvorfor valgkomiteen først nå har kommet med klargjøringer rundt prosessen, svarer valgkomitelederen slik:

– Vi har ikke sett oss tjent med offentlighet rundt temaet før nå. Vi forsto imidlertid at det ble nødvendig da vi så at debatten fikk en så uønsket dreining. Mer ønsker jeg ikke å si om verken den saken eller andre saker.

Ved siden av at Bjøntegaard altså blir foreslått gjenvalgt, er det fortsatt uklart hvordan det nye presidentskapet endelig blir satt sammen. Men i følge pressemeldingen har enten 2. tenor Thomasgaard eller 2. bass Hofgaard, eller begge to, frasagt seg gjenvalg. Det har ikke vært mulig å finne ut noe mer verken av antall nye eller navn på eventuelle nye kandidater.

Kilder Burgunder-Nytt har vært i kontakt med etter at pressemeldingen ble sluppet, sier de egentlig ikke ble særlig mye klokere av utspillet, de regner med fortsatt uro og spekulasjoner. Det er fortsatt svært mange uklarheter å spekulere i, hevder en av dem.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera