Årsmøtet 2018

2018
01.23

Trolig utskiftninger

Januar og årsmøtetid – og som vanlig kommer spekulasjoner og lekkasjer rundt de viktige årsmøteforhandlingene i koret med den triple bunnlinjetenkningen, Elverum Mannskor.

Klart for årsmøteforhandlinger i Elverum Mannskor.

Burgunder-Nytt har vært i kontakt med flere ulike kilder som påstås å sitte tett både på selve presidentskapet og andre nedsatte organer som har sentrale roller i forbindelse med det som skal foregå på årsmøtet fredag. Kildene hevder at flere skal skiftes ut i presidentskapet og at merkevaresjef i presidentskapet og 1. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaards beretning skal være av det svært uortodokse slaget. Burgunder-Nytt har ikke fått bekreftet påstandene ytterligere.

Det er knyttet stor spenning til både årsberetningen, virksomhetsplanen og ordskiftet rundt regnskap og budsjett. Men som vanlig er valgkomiteens arbeid av særlig interesse for mange av korets tilhengere.

– Jeg uttaler meg utelukkende om prosessen vi har bak oss og bakgrunnen for valgkomiteens strategi i forhold til kompetansebehovene, sier valgkomiteens øverste leder, 2. tenor Gunnar Østmoe og legger til at hvem som til slutt velges i de ulike rollene, er helt opp til årsmøtet å bestemme. Tenoren sier at valgkomiteen startet sitt arbeid tidlig i høst og avsluttet denne uka med en enstemmig innstilling til årsmøtet.

– Store deler av arbeidet har bestått av den generelle kompetansegjennomgangen og en nødvendig gjennomgang av sittende presidentskap. Disse rapportene, sammen med neste års antatte aktiviteter og mål, danner grunnlaget for et styringsdokument vi har benyttet oss av i det videre arbeidet med å finne den riktige sammensetningen av presidentskapet, sier 2. tenoren med den mer spesielle barten enn stemmen. Østmoe bekrefter at det vil bli enkelte utskiftninger, men vil på ingen måte utdype med antall eller navn.

– Jeg kan si at vi har jobbet målbevisst og i perioder intenst med å finne et bredest og best mulig sammensatt presidentskap. Kandidatenes kompetanse, verdisyn, grunnholdninger og personlige egenskaper har vært avgjørende. Vi har lyktes, sier 2. tenor Østmoe som har hatt med seg 2. bass Hedenstad og tidligere president, 1. tenor Mellum, i det krevende valgkomitearbeidet.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera