Også de kongelige tar etter

2018
01.09

Prinsesse i Burgunder

Prinsesse Charlotte i burgunderrødt på sin første skoledag. Foto: Hertuginne Kate

n

Så skjer det igjen; Elverum Mannskors burgunderrøde farge går verden rundt. Denne gangen er det det engelske hoffet som har hentet sin inspirasjon fra det høyt dekorerte korets designprogram.

Det er den bestandig like opplagte og svært empatisk anlagte 1. tenoren med den sikre stemmen og trygge væremåten, Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard, som stolt og glad gjør Burgunder-Nytt-redaksjonen oppmerksom på hendelsene i England gjennom et kort presseskriv tirsdag formiddag.

– I anledning prinsesse Charlotte Elizabeth Dianas første førskoledag, har Kensington Palace offentliggjort to bilder av den kongelige. For oss er det gledelig at den lille prinsessen så tydelig markerer sin sans for det burgunderrøde gjennom sitt valg av kåpe. Muligens er prinsessens kåpe noe rødere enn våre dypt burgunderrøde korjakker, men likevel ingen tvil om hvor inspirasjonen er hentet fra, heter det i pressemeldingen.

Merkevaresjefen i det høyt dekorerte koret med den korpolitisk helt oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen skriver i pressemeldingen at det er vanskelig å være konkret i spørsmålet om hvordan det britiske kongehuset konkret er blitt inspirert av Elverum Mannskors design-program og fargevalg.

– Vi har framført den burgunderrøde klassikeren «Gamle Norge» for kong Harald en gang og han er jo i slekt med den lille prinsessen. Det er mest sannsynlig slik det burgunderrøde har nådd det engelske kongehuset. Selv om Burgunder-Nytt, og våre øvrige digitale plattformer når langt utenfor landets grenser, er det nok mindre sannsynlig at de engelske kongelige har hentet sin inspirasjon herfra, sier en svært stolt og glad merkevaresjef for koret i de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera