Tilbake til hverdagen

Vakte oppsikt på Ringsakeroperaen

Rikt illustrert oppslag i Hamar Arbeiderblad etter at representanter fra Elverum Mannskor gjestet Ringsakeroperaen tirsdag.

Direkte fra jubileumsgalla til søking etter nye impulser og tips; tirsdag kveld var representanter for Elverum Mannskor en naturlig del av premieren på Ringsakeroperaen. Ikke uventet fant pressen de burgunderrødes nærvær interessant.

– Du kan jo på svært mange måter si at Ringsakeroperaen og Elverum Mannskor jobber i det samme rommet. Det som ligger mellom det profesjonelle og det amatørmessige. Dette ble jo også et stort poeng i pressen og jeg mener 2. tenor og æreskomitemedlem Østmoe uttrykte dette på en fin måte i Hamar Arbeiderblads reportasje, sier leder av den presidentskapsutnevnte æreskomiteen for jubileumsmarkeringen, 2. bass Odd Erling Lange i en kommentar til Burgunder-Nytt.

Det hviles altså ikke på laurbærene i Elverum Mannskor. Delegasjonen ble sendt ut på oppdrag bare et par dager etter at hurraropene hadde lagt seg etter den eventyrlige 120-årsmarkeringa i Elverum lørdag. I det rikt illustrerte oppslaget i regionavisa Hamar Arbeiderblad, forteller de burgunderrøde representantene at de selv har vært en del rundt, og da særlig på ulike operascener rundt om i verden, for å hente inspirasjon og tips.

– I arbeidet med å skape en burgunderrød bevegelse, altså å bygge mer enn et mannskor, er oppmerksomhet rundt konseptet en av nøklene. Vi lever godt med at vi vekker oppsikt og blir profilert når vi beveger oss ut i det offentlige rom. Du kan si det er en del av pakka, sier 2. bass Lange i en kort, men sedvanlig presis og substansiell kommentar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.