Burgunder i 120

2017
11.13

Regionavisa Østlendingen med lysende omtale av begivenhetene.

Fra jubileumsutstillingen som var satt opp i Rådhusets foaje i anledning jubileet.

r

r

r

r

r

r

r

r

y

For et kor – for en feiring

Godt besøkt bløtkakefest med aktiviteter for store og små, fullsatt kulturhus på jubileumskonserten og en verdig jubileumsbankett. Vi snakker om det burgunderrøde kinderegget, Burgunder i 120.

Elverum Mannskor satte sitt preg på hele byen lørdag 11.11, akkurat som målsetningen var. Leder av den presidentskapsutnevnte æreskomiteen for jubileumsmarkeringen, 2. bass Odd Erling Lange, sier i en kort kommentar at han personlig er godt fornøyd med gjennomføringen, men at det er alt for tidlig å komme med noen endelig oppsummering.

– Dersom jeg skulle uttalt meg om jubileumsarrangementet så umiddelbart etter, ville det blitt en ren personlig impuls. Det holder vi ikke på med i vår organisasjon. Men jeg kan si at responsen på våre ulike aktiviteter ble som vi hadde håpet. Den foreløpige fasiten sier jevnt og godt besøk på formiddagen der merkevarebygging var i fokus, et fullsatt kulturhus, der vi fikk dokumentert vårt kunstneriske nivå og 120 til bords under jubileumsbanketten for å feire. Men som sagt; den endelige fasiten er ikke klar før den offisielle evalueringen er endelig, sier en ordknapp, men som vanlig svært presise æreskomite-leder Lange.

Burgunder-Nytts representant fulgte begivenhetene på nært hold og kan melde om stor moro for hele familien under åpent hus-arrangementet. Særlig meldes det om stor trafikk rundt posten «kast en svamp på 1.tenor Bjøntegaard». Konserten Burgunder i 120 med Nordic Tenors og Burgunderjakkene gikk for fullt hus under ledelse av Ida Nysæter Rasch. Koret har aldri fremstått som mer komplett. Av ulike årsaker var det satt ned referatforbud fra banketten, men skal en tro gjestenes reaksjoner så ble det en stor kveld med mange gode venner og fine jubileumshilsninger.

Slik framstår Elverum Mannskor i jubileumsåret 2017. Foto: Lars B. Nyland.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera