Alt klart for Burgunder i 120

2017
11.10

– Blir en opplevelse

Tv-profilen Ida Nysæter Rasch er klar som kveldens historieforteller.

Tv-profil og Elverums egen Ida Nysæter Rasch gleder seg. Nordic Tenors har programmet klart og Elverum Mannskor er i festmodus. Alt klart for lørdagens Burgunder i 120, med andre ord.

– Jeg gleder meg til endelig å høre burgunderjakkene live. Det har jeg faktisk aldri gjort før og tror det blir en opplevelse, sier en opprømt Ida Nysæter Rasch til Burgundernytt dagen før dagen.

Og lørdag formiddag braker det løs med første post på programmet; åpnet hus i Kulturhuset med stor bursdagskake til alle som vil og mange aktiviteter for store og små. Quiz med flotte premier, leker for barna og 120-års jubileumsutstilling. Alle er velkommen mellom 11.00 og 13.00.

– Selve rosinen i pølsa blir likevel den store jubileumskonserten vår. Vi har vært så heldige å få med oss de viden kjente og høyt prisede Nordic Tenors på feiringa vår. De leverer fra øverste hylle. Det vil Burgunderjakkene selvsagt også gjøre. Alt vil bli ledet av Ida Nysæter Rasch, en historieforteller av klasse, sier en optimistisk og svært godt opplagt leder av den presidentskapsutnevnte æreskomiteen for jubileumsmarkeringen, 2. bass Odd Erling Lange. Han legger til at det fortsatt er noen billetter tilgjengelig og at konserten starter klokka 18.00.

Billetter får du enten kjøpt i Kulturhuset, på biblioteket eller her

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera