Statsråden har for mye å gjøre

2017
11.07

Rekker ikke Burgunder i 120

Lørdag er det klart for 120-årsfeiring av Elverum Mannskor med gratis bursdagsfest på formiddagen og stor konsert med Nordic Tenors på kvelden. Kulturministeren takket ja til invitasjonen, men har nå trukket den tilbake.

– Vi har fått beskjed fra Kulturdepartementet at stastråd Linda Hofstad Helleland veldig gjerne skulle vært med på feiringen, men at det dessverre likevel ikke passet inn i hennes travle program. Men det over 50 mann store koret, Nordic Tenors og musikalske venner kommer. Det gjør vår alles Ida Nysæter Rasch også som skal lede den store konserten, sier leder av den presidentskapsutnevnte æreskomiteen for jubileumsmarkeringen, 2. bass Odd Erling Lange.

Lange forteller  at det blir servert en gigantisk bursdagskake i Rådhuset lørdag formiddag. Her blir det bursdagsfeiring med ulike aktiviteter for store og små. Burgunder-utstilling, egen barneavdeling, quiz og stemmeprøving for den som ønsker og framvisning av den gigantiske operaforestillingen «Helt konge å sin nei» for å nevne noe.

Konserten Burgunder i 120 går i Storsalen klokka 18.00. En musikalsk reise gjennom korets 120 år med følge av den svært anerkjente Nordic Tenors og ikke minst med konsertpianist Tore Mortensen som god støtte. Publikum vil også få servert en videohilsen fra kulturministeren til jubilantene. Noe hun gjerne ville gjøre som et plaster på såret fordi hun ikke kunne komme personlig.

Billetter til den gedigne konserten får du tak i her

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera