11.november 2017

2017
10.27

Velkommen til 120 års-feiring

Billettsalget er i full gang, sangerne er intenst opptatt av både kunstneriske og tekniske forberedelser til det veldige 120 årsjubileet. Burgunderjakkene lover fest lørdag 11.11.

Først på programmet lørdag 11. november står åpent Kulturhus klokka 11.00. Her blir det mulig å bli bedre kjent med Elverum Mannskor. Det blir ulike aktiviteter for både store og små, og ikke minst blir det gratis kaffe og kake fra en gigantisk jubileumskake. Vi avslutter med å synge «Hurra for deg» på Rådhustrappa klokka 13.00.

Jubileet fortsetter med konserten Burgunder i 120 klokka 18.00 i Storstua. Elverum Mannskor og de nasjonale korheltene Nordic Tenors står på scenen. Elverums egen Ida Nysæter Rasch er historieforteller og operapianist Tore Mortensen blir å finne på piano. Billetter er lagt ut her.

Det er den utsøkte og svært empatisk godt utviklede 2. bass, presidentskapsutnevnt reisegeneral og mangeårig valgkomitemedlem i det høyt dekorerte og nesten bestandig CD-aktuelle koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, Odd Erling «Birkebeineren er for kort og det er egentlig  Marcialonga også» Lange, leder den presidentskapsutnevnte æreskomiteen for jubileumsmarkeringen.

– Vi skal bruke jubileet til å styrke og befeste korets omdømme. Målet er at flere skal oppfatte oss som grensesprengende og gjennom det skape nysgjerrighet og ny interesse rundt koret. Denne nysgjerrigheten og interessen skal generere flere medlemmer og en økt kunstnerisk og omdømmemessig status, sier 2.bassen programmessig.

Æreskomite-sjefen sier han håper Elverums befolkning kjenner sin besøkelsestid og deltar med full tyngde og begeistring i denne for koret, byen og landsdelens viktige begivenhet.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera