Korgalla 2017

2017
10.11

Prisdryss er varslet

Stort oppslag i pressen rundt det ventede prisdrysset.

For første gang skal Innlandet arrangere Korgalla. Juryen har offentliggjort sine nominasjoner, det går mot regelrett prisdryss over Burgunderjakkene.

I følge avisa Østlendingen ligger det an til flere priser for det grensesprengende koret med den på flere måter oppsiktsvekkende klangen og den korpolitisk svært effektive og opp mot sensasjonelle triple bunnlinjetenkningen når kor-Innlandet samles til fest på Lillehammer 18. november.

I alt skal det deles ut priser i åtte klasser, det høyt dekorerte og nesten bestandig CD-aktuelle koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, er nominert i de fire viktigste og gjeveste klassene. Årets kor, Årets produksjon, Årets rekrutteringsstunt og Årets ildsjel. Høyst trolig er Burgunderjakkene også nominert i klassen Årets ærespris, men dette er foreløpig hemmelig fra juryens side. Burgunder-Nytt-redaksjonen har vært i kontakt med kilder tett på kor-Innlandets ledelse som ikke egentlig kan tenke seg annet enn at æresprisen må gå til Elverum Mannskor. Det spekuleres i at særlig korets internasjonale arbeid er vektlagt.

– Det er enda mer gledelig enn det er overraskende at vi nok kommer til å forsyne oss ordentlig av heder og ære denne kvelden. Vi har jo i mange år vært et toneangivende kor og har nå gått over til å jobbe mot det grensesprengende innen mannskorsang med burgunderrøde jakker, sier en glad sekretær med særlig ansvar for markedsføring, 1. tenor Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard, i en kort kommentar.

Han sier det nok ikke blir full uttelling i alle klassene, men i så tilfelle tror den glassklare 1. tenoren med den kameratslige og neste gutteaktige framtoninga, at det bare må være fordi arrangøren ikke vil skuffe de mange andre korene eller for å unngå å gjøre Burgunderjakkene regelrett forlegne.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera