Elverum Mannskor i 120

2017
09.18

Statsråd klar for Burgunder-feiring

Kulturstatsråd Linda Hofstad Helleland er klar for burgunderjakkenes 120 årsjubileum. Foto: Thomas Haugersveen, Statsministerens kontor.

Statsråd Linda Hofstad Helleland har takket ja til Elverum Mannskors invitasjon og vil delta på korets veldige 120-årsjubileum 11. november, heter det i en pressemelding sendt ut fra det veldige korets Jubileumskomite.

Jubileumskomiteens leder, 2. bass Odd Erling Lange, sier i pressemeldingen, at statsrådens deltakelse vil sette en ekstra spiss på det varierte og omfattende programmet, men forteller at alle detaljene rundt markeringen ennå ikke er helt spikret.

– Da det viste seg at kongeparet dessverre ikke hadde anledning denne gangen, er vi selvsagt svært glade for at kulturministeren tar turen til Elverum og Burgunderjakkene denne spesielle dagen i vårt kors historie, sier Lange i den omtalte pressemeldingen.

Lange sier at det offisielle svaret fra landets aller øverste kulturpolitiker kom til koret fredag ettermiddag. Den korte, men svært gledelige mailen fra seniorrådgiveren lød ganske enkelt:

«Kulturminister Linda Hofstad Helleland takker ja til deres invitasjon til feiringen av korets 120-års jubileum lørdag 11. november».

I følge pressemeldingen sier jubileumsgeneralen at det legges opp til en tredelt feiring denne lørdagen; på formiddagen en markering der alle blir invitert til bursdagsfest med ulike aktiviteter, en jubileumskonsert og en jubileumsfest.

– Vi skal ha ulike aktiviteter i Kulturhuset på formiddagen. Målet er at flest mulig skal bli kjent med koret og vår omfattende virksomhet. Her blir det servering av en gigantisk bursdagskake og det blir mye gratis moro både for store og små. Vi ønsker å sette vårt preg på bybildet. På kvelden blir det stor jubileumsforestilling med Elverum Mannskor og «The Nordic Tenors». Det blir en musikals reise gjennom våre 120 år. Tilslutt skal vi feire oss selv med en stor jubileumsfest, sier jubileumsgeneralen, i følge pressemeldingen..

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera