Stortingsvalget 2017

Brakseier for de burgunderrøde

President og 1. bass Jan Eirik Krey i det veldige Elverum Mannskor er av valgets klareste vinnere.

Ikke overraskende er de burgunderrøde stemmene kraftig i overvekt også etter årets Stortingsvalg. President Jan Eirik Krey i Burgunderjakkene sier at den blå-røde framgangen inspirerer det veldige koret.

En stolt president for de evigunge og taktfaste guttene i Elverum Mannskor, koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre, og nå helt politisk korrekte, burgunderrøde fargen, 1. bass Jan Eirik Krey, sier i en kort kommentar at han er svært tilfreds med årets valg. Over 75 prosent av velgerne har stemt blå-rødt og tar man med de grønne og gule, som trolig også er viktig for å skape den komplette burgunderrøde fargen, blir tallet kanskje over 100 prosent.

– Vi kan ikke tilskrive valgseieren alene vårt kors eventyrlige vekst og framgang, men jeg vil tro at vår årelange merkevarebygging rundt det burgunderrøde alternativet, har hatt en viss påvirkning på velgerne. Jeg velger uansett å se på valget som et klart tegn på at koret er på stø veg i rett retning, sier en opprømt og lettet president Krey.

Presidenten sier det er for tidlig å komme med en årsaksanalyse, men sier det er åpenbart at Elverum Mannskors oppsiktsvekkende og internasjonalt svært anerkjente triple bunnlinjetenkning helt klart har slått an hos mange av velgerne.

– Uansett gir dette overveldende valgresultatet inspirasjon i vårt videre arbeid og er en vitamininnsprøytning foran planleggingen og gjennomføringen av korets gedigne 120 årsjubileum. Hold av 11. november folkens, sier den veltalende og svært korrekte presidenten for det veldige koret.

Brakseier for de burgunderrøde

Ikke overraskende er de burgunderrøde stemmene kraftig i overvekt også etter årets Stortingsvalg. President Jan Erik Krey i Burgunderjakkene sier at den blå-røde framgangen inspirerer det veldige koret.

En stolt president for de evigunge og taktfaste guttene i Elverum Mannskor, koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre, og nå helt politisk korrekte burgunderrøde fargen, 1. bass Jan Eirik Krey, sier i en kort kommentar at han er svært tilfreds med årets valg. Over 75 prosent av velgerne har stemt blå-rødt og tar man med de grønne og gule, som trolig også er med for å skape den komplette burgunderrøde fargen, er tallet kanskje over 100 prosent.

– Vi kan ikke tilskrive valgseieren alene vårt kors eventyrlige vekst og framgang, men jeg vil tro at vår årelange merkevarebygging rundt det burgunderrøde alternativet har hatt en viss påvirkning på velgerne. Jeg velger uansett å se på valget som et klart tegn på at koret på veg i rett retning, sier en opprømt president.

Presidenten sier det er for tidlig å komme med en årsaksanalyse, men sier det er åpenbart at Elverum Mannskor oppsiktsvekkende og internasjonalt anerkjente triple bunnlinjetenkning helt klart har slått an hos mange.

– Uansett gir valgresultatet inspirasjon i vårt videre arbeid og er en vitamininnsprøytning foran planleggingen og gjennomføringen av korets gedigne 120 årsjubileum. Hold av 11. november folkens, sier den veltalende og svært korrekte presidenten for det veldige koret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.