Nye sjokkbilder til redaksjonen

Overløpere eller muldvarper?

Igjen er høyt aktede medlemmer av det burgunderrøde og stadig mer veldige koret, Elverum Mannskor, dukket opp i svært pussige og korpolitisk tvilsomme omgivelser.

Se nærmere på dette avslørende bildet som mange har reagert så sterkt på.

Burgunder-Nytt fikk søndag kveld bildebevis på at tre av medlemmene av det internasjonalt anerkjente mannskoret med den korpolitisk oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkninga, Elverum Mannskor, deltar på blandakoraktivitet.

– Vi har bestandig definert blandakor som en tilfeldig samling mennesker som møtes for å synge eller for å gjøre andre og helt blandede ting sammen. Vi kan selvsagt ikke nekte våre medlemmer å delta i slikt, og jeg kjenner ikke detaljene i denne konkrete saken, men på et generelt og prinsipielt grunnlag kan jeg si at slik aktivitet åpenbart kan søle til hvert enkelts individs samlede merkevare og omdømme, sier en tydelig rystet, men likevel presis og avbalansert president for de burgunderrøde kulturambassadørene i de skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, 1. bass Jan Eirik Krey.

Fordi det er snakk om tre svært betrodde medlemmer av den høyt dekorerte koret, nemlig selveste presidentskapsmedlem og 1. tenor, Trond «Tulle-Trond» Bjøntegaard, tidligere president og KU-medlem, 1. tenor og selveste Einar Mellum samt den svært dedikerte og bunnsolide 2. bass Vidar Simensen, gikk ryktene sent søndag kveld på at dette måtte være snakk om en type muldvarpaktivitet eller en ren infiltreringsmotivert deltakelse.

– Dessverre kan jeg avkrefte at dette skal være noen form for dekkoperasjon for å komme på innsiden av ett-eller-annet. I hvert fall er ingen slik aktivitet forankret i presidentskapet. Og hvorfor skulle vi, som selv er toneangivende og grensesprengende både kunstnerisk, omdømmemessig og sosialt, ha behov for kunnskap om hvordan et slikt miljø fungerer på innsiden? spør den tvers gjennom merkevarelojale mannskorpresidenten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.