Over halvparten av billettene er solgt

Klart for Burgunder-party

Mange ønsker seg en helaften med god mat, godt på drikke og mye god mannskorsang. Over halvparten av alle billettene til Burgunder Maskerade 14. januar er solgt.

– Vi øver og planlegger og ikke minst gleder oss veldig. Vi merket under den store operafesten i fjor at vi traff et voksent publikum med konseptet. Det handler om å pynte seg, spise god mat, godt i glasset og velklingende underholdning fra det stadig voksende koret med det internasjonale engasjementet og den triple bunnlinjetenkninga, sier presidenten selv, 1. bass Krey.

Presidenten for det høyt dekorerte koret i de velsittende og helt åpenbart skreddesydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, sier at mat, drikke, underholdning og muligheter for dans og åpne barer alt er på billetten. Etter at festmåltidet er fortært og mannskorstemmene stilnet, er det nemlig klart for Elverum Storband og åpne barer.

– I tillegg vil alle få utdelt en enkel maske, det er nytt år og vi håper på litt maskeradestemning i den flotte Festsalen i Rådhuset denne kvelden.  Skal vi tro responsen fra i fjor, vil det bli fullt hus. Vi skal gjøre alt for å skape en skikkelig inngang til det nye året, sier en stolt president Krey til Burgunder-Nytt.

Billetter får du på servicekontoret, Kulturhuset, Elverum Bibliotek eller her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.