Følger opp suksessen fra i fjor

2016
11.24

Klart for Burgunder Maskerade

Burgunderjakkene gjør det igjen; lager gedigen nyttårsfest i Elverum by. Sett av kvelden lørdag 14. januar.

Annonseringen er i gang; her blir Burgunder Maskerade

Opera er byttet ut med andre store korprestasjoner. Terningen Arena er byttet ut med Festsalen i Rådhuset. Men galla-stemningen, maten, det sprudlende i glassene, Elverum storband og dans er beholdt. Og i tillegg settes maskene på; alt klar for Burgunder Maskerade 2017.

Det er en meget stolt og glad president for det på mange måter veldige Elverum Mannskor som slapp nyheten om gigantarrangementet torsdag ettermiddag. Den alltid veltalende og på alle måter tvers gjennom korrekte og gjennomtenkte 1. bass Krey, sier at årets ball vil fungere som startskuddet på burgunderjakkenes jubileumsår. Det høyt dekorerte og nesten bestandig opera- eller CD-aktuelle koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen feirer nemlig 120 år i 2017.

– Koret skal markere seg gjennom hele jubileumsåret og starter altså allerede 14. januar. Vi følte at vårt operakonsept traff et bredt publikum. Kvalitetsfull korsang passer ypperlig til store festligheter og vi håper at riktig mange vil pynte seg og blir med på festen, sier presidenten.

Ved ankomst i foajeen vil alle få en velkomstdrink og utdelt en øyemaske. Her møter det veldige koret sine gjester med sang. Så blir det Festsalen og god mat og godt drikke. Og ikke minst; mannskorsang av ypperste klasse. Etter maten og konserten åpner barene og Elverum Storband spiller opp. Og maskene skal falle…

Prisen er satt til 650 kroner per person. På billetten er det velkomstdrink, festmeny fra Matglede, et glass valgfri drikke til maten og ansiktsmaske. President Krey mener det knapt finnes en mer perfekt julegave. Billettene kan kjøpes her, eller i Elverum Kulturhus, Elverum bibliotek eller servicekontoret i Elverum kommune. Velkommen.

Your Reply

*


WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera