Påstår blandakorkobling

Bustete busksanger Busk

Benklær plukket ut i en helt annen verden. Grått og pleddliknende tøystykke over sorte benklær.

Rykteflommen vil ingen ende ta etter at medlemmer av det veldige Elverum Mannskor viste seg på byens utesteder etter den veldige Korslaget-suksessen fredag.

Særlig er den helt uvanlig stødige 1. bass Busk utsatt for ryktemakeri. Burgunder-Nytt har mottatt tips om at den stødige mannskorsangeren skal ha konvertert til «enten blanda- eller rett og slett til et rent damekor». Bakgrunnen skal være de pinlige bildene der Busk sitter i sin velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakke i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen og nyter et glass øl.

– Ser man to ganger på bildet er det så man kan bli svimmel. Over knærne har nemlig den til vanlig solide bassen plassert et slags pledd eller i hvert fall et fremmed tøystykke. Feminint er bare fornavnet, mener en anonym tipser.

Tipseren mener pleddet kan være et ledd i en form for tilnærming til det mer feminine innen korbevegelsen, at Busk faktisk beveger seg mot blandakor-segmentet eller rett og slett tar steget fullt ut og er på tur med hodet først inn i damekorenes forunderlige verden.

– Oppkonstruert tullprat og rent ryktespinn som må være satt ut av fiender av mannskorbevegelsen. 1. bass Busk er av våre mer solide røster og typer. Bare antydninger om at den svært gjennomsubstansielle, svært hyggelige og bestandig kunstnerisk godt forberedte hederskaren skal være på tur ut av burgunderjakkene er hinsides. Mer er det vel ikke å si om den saken sier generalsekretær med ansvar for markedsføring og profilering av det nesten bestandig CD- eller operaaktuelle koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen, 1. tenor Trond Bjøntegaard.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.