Ny skoskandale ryster

Gransking på gang

En kilde, uvanlig tett på presidentskapet, påstår at det er satt ned en uavhengig granskningskomite i forbindelse med skotøy-valget til enkelte av burgunderjakkene.

Noen kaller det smisk, andre dårlig samvittighet. Furheim og Halvorsen var raskt frampå da fotografen dukket opp og fokuserte på motiver fra brystet og opp. Her med 17.mai-komiteens leder, Stian Berget.

1. bass Halvorsens fottøy.

2. tenor Furuheims fottøy.

Burgunder-Nytt har ikke fått bekreftet opplysningene, men erfarer at skotøy stadig er et diskusjonstema blant de høyt dekorerte og nesten bestandig CD- eller operaaktuelle kulturambassadørene med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen. Diskusjonen skal igjen ha blusset opp etter at koret gikk i Elverums gater tirsdag 17. mai. Kilden sier til Burgunder-Nytt at det er presidentskapsutnevnt uniformsansvarlig, den alltid konfliktvåkne 1. bass Pedersen, som har fått jobben med å komme til bunns i saken. Pedersen er taus i sakens anledning, men sier kort at sko er selvsagt en del av uniformen og derfor viktig.

På et redaksjonelt fritt og uavhengig grunnlag har Burgunder-Nytt sett nærmere på bilder og videoer som ble tatt opp den aktuelle dagen, lett etter tidligere skoskandaler i koret og snakket med flere i miljøet. Vi erfarer med rimelig sikkerhet at begeret har fått det til å renne over etter skovalgene til den systemkritiske, men dog i perioder svært trivelige 2. tenoren Bjørge «roten-til-alt-ondt-i-skosjikanesaka» og den ofte mafiaomtalte og kryssordvinnende 1. bass Odd Henry «tidligere gymnaslærer» Halvorsen. Burgunder-Nytt har hentet ut bildebevis som egentlig forteller det meste. Skoene på bildene viser at gransking er påkrevd.

– Generelt kan jeg si at det stadig er blitt viktigere hvordan vi framstår denne dagen. Det kommer jo stadig flere mennesker til Elverum for å se oss marsjere og synge denne dagen. Barn roper hurra og har med flagg de vifter med og vi er ikke alene i toget. Mange vil bli med, sier presidenten for koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, 1. bass Jan Eirik Krey. Men skotøyet nevner han ikke. Presidenten vil verken bekrefte eller avkrefte at det er satt i gang granskning. Les om den store skosjikanesaka her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.