Grenseløse påfunn

Nye spik fra 1. tenor Madsbu

Billedbeviset som viser Madsbus nye spik.

– Spik er vi vant til fra det holdet. Men doktor, nei den ble for drøy, sier generalsekretær med særlig ansvar for rekruttering og profilering i Elverum Mannskor, 1. tenor Trond Bjøntegaard.

Det skulle ikke gå lang tid etter at 1. tenor Jens Petter «alltid tidlig og godt over skia» Madsbu gjorde comeback i det veldige koret med den korpolitisk oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen og den internasjonalt anerkjente grunntonen, Elverum Mannskor, før han er i gang med nye spik.

Denne gangen på andre siden av grensen, nemlig i Karlstad. Der er den til tider glitrende tenoren med den lyse stemmen, spede kroppsbygning og store selvbilde blitt observert med hammer og spiker på selveste universitetet. Og holder på med spik. Så ille var hendelsen at noen har lagt ut bilde på sosiale medier og har kalt det hele en form for seremoni som alle doktorer holder på med. Spikning. Det Burgunder-Nytt imidlertid vet, er at det jo er gamle Madsbu som er doktor. Junioren er tenorsanger og en slags form for lærer.

– Slike rene feiltakelser og pinlige feiltolkninger må vi leve med. Det kommer med økt fokus rundt koret og korets medlemmer. Høy profilering har flere sider, dette er en av dem, sier den alltid veltalende presidenten for det høyt dekorerte og nesten alltid CD- og operaaktuelle koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen, 1. bass Jan Eirik Krey.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

*