Burgunderrød kompetanse er etterspurt

Ny stemme i Festspill-styret

Super-tenor og høyt begavede Peer Jacob Svenkerud ble onsdag kveld valgt inn som Elverum kommunes representant til det nye Festspill-styret.

Kompetente Peer Jacob Svenkerud.

Det begynte med at Elverum Mannskor ble bedt om å ta rollen som forsangere av Elverumssangen under åpningen av Festspillene i Elverum en gang på begynnelsen av 2000-tallet og har siden utviklet seg til et bredt og stadig tyngre kunstnerisk samarbeid. Nå er også de burgunderrøde mannskorsangerne med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den korpolitisk oppsiktsvekkende triple bunnlinjentenkningen i det høyt dekorerte og nesten bestandig CD-aktuelle Elverum Mannskor representert i styret for Festspillene i Elverum. Det var ingen overraskelse at den kunstnerisk stødige og menneskelig høyt kompetente 2. tenor Peer Jacob Svenkerud er hentet inn i Festspillenes aller høyeste organ. – Det var vel egentlig på høy tid at vår stemme blir hørt også i Festspill-styret. Det er sjølsagt også artig at stadig nye miljøer ønsker å øse av burgunderjakkenes brede og omfattende kompetanse, sier president Jan Eirik Krey i en svært kort kommentar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*