2.bass-sønn skifter klubb

2.bass-sønn Hedenstad skaper overskrifter.

Proffer avler proffer

Burgunder-venn, 2.bass-sønn og fotballproff Vegard Eggen Hedenstad har skiftet klubb. St.Pauli i Hamburg er hans nye arbeidsplass.

Fotballstorheten fra Elverum er tidligere omtalt i Burgunder-Nytts spalter. Første gang omtalt i Elverums russetog syngende sammen med sin far, tidligere presidentskapsmedlem og 2. bass, den tvers gjennom redelige og gjennomtrivelige Runar Hedenstad.

Så begeistret for pappas sangerkarriere og valg av kor var unngutten at han kjøpte leilighet i selveste Burgunder Strasse da han slo seg ned i sin første tyske klubb, Frieburg. Også den hendelsen ble selvsagt omtalt i Burgunder-Nytt. I den anledning uttalte pappaen med den usedvanlig solide og ikke minst rørende vakre til tider lyriske basstemmen at han følte han på mange måter hadde lyktes i oppdragelsen av sin sønn. Les saken her

Fotballtalentet har senere, ved flere anledninger, uttrykt sin begeistring for koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den korpolitisk helt oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen, Elverum Mannskor.

– Presidentskapet i Elverum Mannskor er glade og stolte over at et av våre medlemmer har fostret opp en så soleklar vinner. Jeg har alltid forfektet at proffer avler proffer – nok et eksempel, skriver president og 1. bass Jan Eirik Krey i en kort pressemelding i sakens anledning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*