Operafesten i Terningen Arena

Bare 39 «full pakke»-billetter igjen

Fortsatt flere uker til operagalla, men bare 39 av 350 billetter igjen på parketten. Det betyr at det er alvor for dem som ønsker seg «full pakke» i Terningen Arena 16. januar.

Uvanlig treffende omtale av operaprosjektet "Helt Konge å si nei" i lokalpressen.

Presidenten for det nesten bestandig CD-aktuelle og svært høyt dekorerte koret med de uvanlig velsittende og åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen og den korpolitisk oppsiktsvekkende triple bunnlinje tenkningen, den alltid like opplagte og helt overordentlig godt empatisk utviklede Jan Eirik Krey, sier i en kort kommentar at han er glad, stolt og forventningsfull. Men den gjennomsubstansielle presidenten for koret med den internasjonalt anerkjente grunntonen og den mer lokalt aksepterte klangen, er også nøktern i sin optimisme.

– Det er artig at «full pakke-konseptet» ser ut til å treffe godt. Men det er likevel ikke mer enn halvfullt, totalt sett. Vi har et inderlig håp om å fylle Terningen Arena denne lørdagskvelden og da må salget på de øvrige billettene også ta av etter hvert. Og det har jeg stor tro på. Billetter er jo som vi har sagt før; den perfekte gaven til den som enten har alt, eller rett og slett ikke har noen ting, sier den renstrøkne 1.bassen og høyt skattede korpresidenten som lover en operafest som vil bli husket.

Ellers sier presidenten at det er like artig hver gang pressen treffer i sine omtaler av burgunderjakkene og korets veldige og omfattende virksomhet. Han viser til ukeavisa iElverums rikt illustrerte oppslag torsdag. Tittelen «Burgundere på krigsstien» har en dyp, god og dobbel bunn, mener Krey.

– Det er rett og slett en journalistisk innertier, sier en smørblid president for det på mange måter veldige koret. Han oppfordrer til slutt publikum om ikke å vente for lenge med å sikre seg billetter til «Helt konge å si nei – en opera om kongens nei, krig og fred og sånn».

Kjøp billetter her

Les mer om forestillingen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.