Under to måneder igjen

Tre vise menn er invitert

Kong Harald

Olemic Thommessen

Thommessen

Johnsen

Presidenten for det grensesprengende koret med den korpolitiske helt oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen, sendte onsdag ut operainvitasjoner til tre svært vise menn.

Terningen Arena 16. januar 2016

President Jan Eirik Krey sier at Elverum Mannskors gedigne operasatsing har fått oppmerksomhet langt utenfor  kommunegrensene og at trykket begynner å merkes. Gallafesten og operaforestillingen «Helt konge å si nei – en opera om kongens nei, krig og fred og sånn» i Terningen Arena lørdag 16. januar neste år, har allerede solgt rundt 450 billetter. Under 70 er igjen på parketten.

– Ja. Vi merker at interessen er stor. Det er fortsatt to måneder til og fortsatt mange usolgte billetter, men vi begynner å få et håp om å lande også dette gigantprosjektet. Som et naturlig ledd i forberedelsene og for å lage litt ekstra stas og oppmerksomhet rundt forestillingen vår, har vi invitert noen helt spesielle gjester som vi regner med har stor interesse både for koret, operaen, filmen og krigshandlingene i Elverum under de dramatiske aprildagene i 1940, sier den eventyrlig presise og svært godt empatisk utviklede presidenten og 1. bassen i Elverum Mannskor, koret med de velsittende og helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen. Jan Eirik Krey.

Krey sier at han venter å finne både kong Harald, stortingspresident Olemic Thommessen og fylkesmann i Hedmark, Sigbjørn Johnsen med følger på parketten i god opera- og feststemning lørdag 16. januar.

Her bestiller du billett

Her laster du ned invitasjonen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.