Jubilanter i burgunder

Tre ganger tre HURRA

60, 60 og 50. Ingen dårlig jubilantrekke som åpenbarte seg under øvelsen til de nesten bestandig CD-aktuelle burgunderjakkene siste øvelse.

Fra venstre 1. tenor Krogsrud (50), 2.bass Thorsvik og 1. bass Morten.

Den alltid så veltalende og meget taktfaste presidenten for koret med den korpolitisk oppsiktsvekkende triple bunnlinjetenkningen, 1. tenor Einar Mellum, lot de burgunderrøde rosene flomme for å hylle jubilantene i koret med de velsittende og av den grunn helt åpenbart skreddersydde korjakkene i den opp mot vemodig vakre burgunderrøde fargen.

– 2. bass Jan Thorsvik og 1. bass Håkon Morten er begge 60 år. Om ikke det skulle være nok, 1. tenor Hallstein Krogsrud er blitt 50 år. Det er bare å gratulere, sa presidenten så treffende under den enkle men svært høytidsstemte seremonien som ble lagt i tidsvinduet mellom kaffen og vinlotteriet.

– Til sammen blir vel dette 170 år. Og 170 er jo et ikke helt ukjent tall innen mannskorbevegelsen. For eksempel har Lørenskog Mannskor 170 likere på sin Facebookside. Vi sang jo sammen med dem under den store mannskorfestivalen i estiske Tartu for bare få år siden. Neppe tilfeldig. Til sammenlikning har burgunderjakkene 792 likes på sin godt trafikkerte side, sier visepresidenten med særlig ansvar for merkevarebygging og markedsføring i det på mange måter veldige mannskoret, 2. tenor Gunnar Østmoe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

ERROR: si-captcha.php plugin: securimage.php not found.